Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

«Ο πατέρας σου πλήρωσε για να...» - «Πάγωσε» ο Γιώργος Παπαδάκης με την αποκάλυψη του Φοίβου

Κάποιες στιγμές δεν ήταν και τόσο εύκολες...

28 Μαΐου 2022 09:09
«Ο πατέρας σου πλήρωσε για να...» - «Πάγωσε» ο Γιώργος Παπαδάκης με την αποκάλυψη του Φοίβου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει το δικό του «βάρος» να κουβαλήσει, μαζί με το όνομα, ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη, με τον ίδιο να αναφέρεται σε περιστατικά, που οφείλονταν σε αυτό.

Μιλώντας για τον πατέρα του και το πως η επιτυχία του τελευταίο επηρέασε τη ζωή του, ο νεαρός δημοσιογράφος εξήγησε πως αντιλήφθηκε το πρόβλημα για πρώτη φορά στο σχολείο, από τον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδιά.

Ο Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του

«Μου έλεγαν “ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο”. Αυτό με ενόχλησε», αποκάλυψε ο τριαντάχρονος σήμερα Φοίβος, ο οποίος από μικρή ηλικία έμαθε ότι «κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν».

Όμως αυτό δε σήμαινε πως δεν αντιλαμβανόταν το βάρος του ονόματος που έφερε και ότι οι πράξεις του αντανακλούσαν πάνω στο πρόσωπο του πατέρα του.

Παρόλα αυτά, ο Φοίβος Παπαδάκης δεν θεωρεί ότι το τίμημα για την επιτυχία του πατέρα του ήταν ακριβό. Μέχρι σήμερα τον θαυμάζει, θεωρεί ότι είναι νούμερο ένα στη δουλειά του και τον θεωρεί «δάσκαλό» του στη δημοσιογραφία, απαντώντας και στο αν θα συνεργαστούν μαζί στην τηλεόραση.

«Ο πατέρας μου δεν άλλαξε με την επιτυχία. Παραμένει ο ίδιος απλός άνθρωπος, ένας λαϊκός άνθρωπος. Δεν του αρέσουν τα μεγαλεία, για τον εαυτό του δεν σπαταλάει λεφτά, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του για να έχει ιδιαίτερη μεταχείριση σε πράγματα και καταστάσεις» αποκάλυψε.

Και συμπλήρωσε: «Όπως το γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά, ο χώρος της δημοσιογραφίας, ξέρεις, μπορείς να βάλεις πολύ εύκολα το χέρι στο μέλι. Ο πατέρας μου δεν το έβαλε ποτέ. Οπότε πρώτα τον εκτιμάω σαν άνθρωπο και δεύτερον για αυτό που είναι σαν δημοσιογράφος που για εμένα είναι το μεγαλύτερό μου πρότυπο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share