Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Αυτή την παρουσιάστρια έχει παντρέψει η Μπάγια Αντωνοπούλου - Δεν είχαμε ιδέα ότι είναι κουμπάρες! (photos)

Ελάχιστοι το γνώριζαν

27 Μαΐου 2022 23:15
Αυτή την παρουσιάστρια έχει παντρέψει η Μπάγια Αντωνοπούλου - Δεν είχαμε ιδέα ότι είναι κουμπάρες! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί να έφυγε άρον άρον από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη πριν χρόνια, ωστόσο έχει κρατήσει επαφές από ανθρώπους των media, αφού εξακολουθεί να εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Μάλιστα, υπάρχει μια παρουσιάστρια με την οποία τη δένει εδώ και χρόνια στενή φιλία, η οποία επισημοποιήθηκε και από διπλή κουμπαριά, όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου την πάντρεψε και της βάφτισε το γιο.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου!

μπαγια-αντωνοπουλου-κουμπαρα

«Ήρθε η μέρα, η νύφη & ο γαμπρός θα βάλουν βέρα?? Η φίλη μου, το γελαστό κορίτσι που γνώρισα πριν χρόνια και μοιραστήκαμε μαζί χαρές και λύπες, ντύνεται σημερα νυφούλα!!! Η κουβέντα που ξεκίνησε για πλάκα ένα καλοκαίρι «εγώ θα σε παντρέψω» γίνεται πραγματικότητα. Η ώρα η καλή @madogasteratou & Νίκο μου, σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και είμαι σίγουρη ότι ο βίος σας θα είναι ανθόσπαρτος!!» είχε γράψει στο Instagram η δημοσιογράφος.

μπαγια-αντωνοπουλου-κουμπαρα

«Ήρθα στα όριά μου...» - Πυρ και μανία με τον Γιώργο Παπαδάκη η Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει μιλήσει ορισμένες φορές για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη, με την ίδια να είναι ξεκάθαρη, ουσιαστικά, ως προς το τι συνέβη κι έφυγε από την εκπομπή του.

«Υπήρξε μια ένταση η οποία με ώθησε σε αυτήν την απόφαση, να αποχωρήσω από το «Καλημέρα Ελλάδα». Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από τηην εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο γι’ αυτά που μου προσέφερε» δήλωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», με τους δύο παράλληλα να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Έτσι οδηγήθηκαν στο τέλος

Όσο για την οριστική λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό του Αμαρουσίου, σχολίασε: «Ήμουν σε αυτήν την εκπομπή αρκετά χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να φύγω έτσι, αλλά τελικά η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. Αποχώρησα από την εκπομπή. Παραιτήθηκα από την εκπομπή. Κάναμε μετά κάποιες συζητήσεις με τον σταθμό, δεν καταφέραμε να βρούμε μια κοινή πορεία πλεύσης και έτσι έληξε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1».

Τέλος, η Μπάγια αναφέρθηκε και στην τωρινή σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Επικοινώνησα με τον Γιώργο Παπαδάκη για το αν θα παραμείνω στην εκπομπή ή όχι και το συζητήσαμε, εγώ του είπα ότι δεν θέλω να επιστρέψω και από τότε δεν μιλήσαμε ξανά», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share