Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Είχε να μοιάσει στη μαχητικότητα: Αυτή είναι η σπάνια δουλειά που κάνει ο πατέρας του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ένας πραγματικά μεγάλος μαχητής...

27 Μαΐου 2022 22:31
Είχε να μοιάσει στη μαχητικότητα: Αυτή είναι η σπάνια δουλειά που κάνει ο πατέρας του Πέτρου Πολυχρονίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι σήμερα από τους κορυφαίους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει από μια ταπεινή καταγωγή, για να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Ο ίδιος μας είχε συστήσει πρόσφατα, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη μεγάλη του αδυναμία, τον πατέρα του.

Η ομοιότητα πατέρα-γιου και η δουλειά του Ζήση Πολυχρονίδη

Έναν από τους τελευταίους τεχνίτες της χειροποίητης σκούπας και σπουδαίο αγωνιστή της ζωής, που έδωσε μικρές και μεγάλες μάχες για τα παιδιά του και μοιράζεται τις δικές του αλήθειες με χιούμορ και συγκίνηση. Ο παρουσιαστής μίλησε για τον πατέρα του και την ενασχόλησή του με τη κατασκευή χειροποίητης σκούπας.

Η ομοιότητά τους μεγάλη όπως θα δείτε με τον πατέρα του παρουσιαστή να δίνει μαθήματα για να κατασκευάσουν σκούπες.

Μελαχρινή και «εκρηκτική»: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια, με τον ίδιο να είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή, έχοντας βρει την χαρά στο πρόσωπο μιας πανέμορφης γυναίκας, μετά το διαζύγιό του.

Ο ίδιος, παθαίνοντας σοκ τελευταία στον «Τροχό της Τύχης», υπήρξε παντρεμένος με δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Πολυχρονίδη για τη σχέση του

Ως προς την νέα του σχέση, το όνομά της λέγεται Katrin, κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής. Έξι μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, η ίδια γνώρισε τα δυο παιδιά του παρουσιαστή, με τα οποία έχει άριστες σχέσεις.

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Realnews.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share