Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάθαμε πλάκα μόλις το μάθαμε: Αυτή τη δουλειά έκαναν οι γονείς της Χάρις Αλεξίου - Πώς η ίδια έγινε τραγουδίστρια

Μια τελείως διαφορετική ζωή

27 Μαΐου 2022 22:09
Πάθαμε πλάκα μόλις το μάθαμε: Αυτή τη δουλειά έκαναν οι γονείς της Χάρις Αλεξίου - Πώς η ίδια έγινε τραγουδίστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες όλων των εποχών στο ελληνικό πεντάγραμμο, με την ίδια να έχει γράψει την ιστορία της, αν και φυσικά τα πρώτα χρόνια στη ζωή της δεν ήταν εύκολα.

Η Χαρίκλεια Ρουπάκα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στη Θήβα στις 27 Δεκεμβρίου 1950, για να γίνει, έχοντας φτάσει πια στα 72 της, η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια σε πωλήσεις δίσκων στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Η δουλειά των γονιών της και η δική της αρχή

χαρισ-αλεξιου

Η ίδια, μάλιστα, ζούσε στην Αθήνα από το 1958. Ο πατέρας της ήταν αγρότης από τη Θήβα και η μητέρα της μοδίστρα Μικρασιάτισσα, με την ίδια, όμως να μην ακολουθεί τα μονοπάτια τους.

Το 1970 είναι η χρονιά που η 20χρονη Χάρις Αλεξίου, που έφτασε πια σε σημείο να πουλά μια τεράστια βίλα στα Βόρεια προάστια, παρουσιάζεται στη δισκογραφία με δίσκο 45 στροφών και το τραγούδι «Όταν πίνει μια γυναίκα» των Βασίλη Βασιλειάδη και Πυθαγόρα. Αυτή ήταν και μόνο η αρχή, για μια καριέρα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, παρά μόνο την αποθέωση.

Με γιγάντιο καναπέ και πανάκριβους πίνακες: Αυτό είναι το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες όλων των εποχών κι έχει καταφέρει να εξαργυρώσει την επιτυχία της με σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, κάτι που αποτυπώνεται και στο σπίτι που έχει.

Τα τελευταία χρόνια, η Χάρις Αλεξίου πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει μία στροφή στην καριέρα της και έτσι, αποχώρησε οριστικά από τον χώρο του τραγουδιού, ενώ παράλληλα έκανε και τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share