Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έλα να πάμε στο νησί, η μάνα σου, εγώ κι εσύ: Στιγμές ευτυχίας για Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη!

Στο πλευρό τους η Ελένη Μενεγάκη

27 Μαΐου 2022 18:51
Έλα να πάμε στο νησί, η μάνα σου, εγώ κι εσύ: Στιγμές ευτυχίας για Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο αναχώρησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια φροντίζει να επισκέπτεται τα Άχλα σε κάθε ευκαιρία μιας και εκεί ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος διατηρεί την ξενοδοχειακή του μονάδα.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη στο ταξίδι της αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μαζί της ταξίδευαν και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος με την κοπέλα του Γαία Μερκούρη.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Mega με την Ελένη Μενεγάκη!

Τα δυο παιδιά διατηρούν σχέση εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτονται το νησί της Άνδρου. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη με τους τρεις τους να ποζάρουν χαμογελαστοί έγραψε, “Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί!»

αγγελοσ-λατσιοσ-γαια-μερκουρη-ελενη-μενεγακη

Άστραψε και βρόντηξε: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε την Πέμπτη (26/5) στην εκπομπή «Ελένη» για την πορεία του στη δημοσιογραφία και την πολιτική, το ρόλο του ως πατέρας, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έκρυψε ότι ξαφνιάστηκε ευχάριστα με τα κολακευτικά λόγια που άκουσε.

«Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση να είναι οι δημοσιογράφοι δικαστές, εισαγγελείς, τα πάντα. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου. Αν έχει κάτι το ιδιαίτερο η εκπομπή "Ρεπόρτερς" είναι ότι ανέδειξε τις κοινωνικές μειονότητες. Ο κόσμος μας λάτρευε, δεν πληρώναμε στα ταξί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως δεν ήταν καλός πατέρας. «Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας.

Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου είχαν γενναιόδωρες μητέρες που δεν τα φανάτισαν εναντίον του πατέρα τους. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας πως στο παρελθόν τη θαύμαζε για την ομορφιά της, αλλά πλέον τη θαυμάζει ως επαγγελματία.

«Έχω πολύ διαφορετικές εικόνες της Ελένης Μενεγάκη στο μυαλό μου. Προφανώς, στα νιάτα μου την έβλεπα σαν μια πολύ ωραία γυναίκα, μια ωραία Ελένη. Έτυχε να μας βραβεύσει για τους "Ρεπόρτερς" μια φορά όπου διαβατήριο της Ελένης ήταν η ομορφιά και ήμουν κι εγώ ένα από μοιραία θύματα της ομορφιάς της και την έβλεπα σαν ομορφιά. Πέρασαν τα χρόνια και βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα που είναι πια ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτό ξεπερνάει την ομορφιά».

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιάνη, λέγοντας μετά την προβολή της συνέντευξής του: «Να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα πολύ ωραία λόγια που είπε για μένα! Δεν το περίμενα, είναι από αυτά που σου έρχονται και κάτι δωράκια», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share