Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κώστας Κωστόπουλος: Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου - «Δε θα αφήσω τη συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει...»

Το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του

27 Μαΐου 2022 18:38
Κώστας Κωστόπουλος: Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου - «Δε θα αφήσω τη συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νομικά κατά της Έλενας Αθανασοπούλου, της ηθοποιού η οποία τον κατηγορεί για βιασμό κινήθηκε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος όπως είχε προαναγγείλει. Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σκηνοθέτης γνωστοποίησε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον της ηθοποιού.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η 21χρονη Αγγλίδα που κατήγγειλε για βιασμό τον Στηβ Μιλάτο - Τι απαντά ο ίδιος

Ο Κώστας Κωστόπουλος, στην ανάρτησή του έκανε λόγο για «ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες» και πως δεν θα αφήσει «την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει» την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή του, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου.

Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης...

Posted by Kostas Kostopoulos on Friday, May 27, 2022

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερο το μοντέλο που κατηγορήθηκε από τουρίστρια για τον βιασμό της στη Ρόδο - Οι όροι που του επιβλήθηκαν

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα αφέθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο.

Ο Στηβ Μιλάτος οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας, με τον ίδιο να διαψεύδει ότι προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται, μιλώντας για συναινετική σεξουαλική επαφή.

Οπως αναφέρει η dimokratiki, ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε τη νεαρή κοπέλα στο κατάστημα, τής πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τη βίασε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share