Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Τσολάκη: «Κάρφωσε» τον Παύλο Πετρουλάκη - «Ο άντρας μου είναι κάποιες φορές...»

Τι ανέφερε;

27 Μαΐου 2022 17:12
Ελένη Τσολάκη: «Κάρφωσε» τον Παύλο Πετρουλάκη - «Ο άντρας μου είναι κάποιες φορές...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη φιλοξενήθηκε πριν έναν χρόνο στο Happy Day και μετά από πολλούς μήνες τηλεοπτικής αποχής, μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να μείνει εκτός tv φέτος, καθώς και στο πόσο τη στήριξε ο σύζυγος της, Παύλος Πετρουλάκης, τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε στα επαγγελματικά της.

Δείτε επίσης: Πανικός για την Ελένη Τσολάκη: Eίδε τον εαυτό της στο Μακεδονία Tv το 2008 και αντέδρασε κάπως έτσι (Video)

Τσολάκη Πετρουλάκης

«Ο άντρας μας είναι κάποιες φορές ο σάκος του μποξ, ευτυχώς ή δυστυχώς. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου, θα δει τα στραβά και τα καλά σου.

Έτσι είναι η ζωή, ανηφόρες και κατηφόρες που τις περνάμε, κι όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας για να το μοιραζόμαστε νομίζω ότι γίνεται πιο γλυκό, ήπιο, πιο μαλακό.

Πάντα η αγάπη σου δίνει δύναμη, η αγάπη είναι το πιο σημαντικό και το να αισθάνεσαι ότι είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Τα δύο πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Θα μου πεις ότι στη ζωή, πολύ δύσκολα συνδυάζονται και τα δύο, δηλαδή σε περιόδους που είσαι καλά προσωπικά, δεν πας πάρα πολύ καλά επαγγελματικά. Το ιδανικό είναι δύσκολος στόχος. Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι καλά μέσα σου στα προσωπικά. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό, μετά έρχονται όλα τα άλλα» είπε χαρακτηριστικά.

Τρομερή η αλλαγή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές (photos)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1982 στην Αθήνα. Ήδη από τα 16 της χρόνια ξεκίνησε να γράφει στήλες μουσικής σε περιοδικά. Μετά το Λύκειο, σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ANT1 και παράλληλα έπιασε δουλειά στο “Μακεδονία TV” και συγκεκριμένα στο τμήμα των ειδήσεων για το ελεύθερο και διεθνές ρεπορτάζ. Από εκεί, μεταπήδησε στο MAD για τέσσερα χρόνια, συνέχισε στο Star και μετά στο Alter. Πριν βρεθεί παρουσιάστρια στο καθημερινό “Πολύ μπλα μπλα”, παρουσίασε για μια σεζόν την εκπομπή του Σαββατοκύριακου “TV Weekend”.

Δείτε επίσης: «Άγριο» κράξιμο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία πατάει πάνω σε σκύλο

Το 2011 συμμετείχε στο βραδινό show “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, σταθμός με τον οποίο συνεργάστηκε στη συνέχεια: το 2012 ανέλαβε την παρουσίαση της lifestyle εκπομπής “FTHIS TV” που έκανε πρεμιέρα στη βραδινή ζώνη του καναλιού, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην απογευματινή και την πρωινή ζώνη, όπου και ολοκλήρωσε τον κύκλο της την άνοιξη του 2013. Το 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό του Alpha, παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή “Happy Day”.

Στις 25 Ιουνίου 2011 παντρεύτηκε τον δικηγόρο Θέμη Σοφό. Μαζί, απέκτησαν τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη, και τον Γιάννη Εφραίμ.

Φωτογραφίες από το παρελθόν της Σταματίνας Τσιμτσιλή

σταματίνα τσιμτσιλή νέα

τσιμτσιλή πλαστική μύτη

πλαστικές τσιμτσιλή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share