Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα έβγαλε όλα στη φόρα η Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε ποιες επώνυμες βλέπει ερωτικά

Δεν της το είχαμε!

27 Μαΐου 2022 17:02
Τα έβγαλε όλα στη φόρα η Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε ποιες επώνυμες βλέπει ερωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν ακριβώς 11 χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου βρισκόταν στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού και προχωρούσε σε πικάντικες αποκαλύψεις.

Δείτε επίσης: Σάλος με τη Σίσσυ Χρηστίδου: Ποιος Μαραντίνης; Με αυτόν τον επώνυμο Έλληνα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας

Οι παράξενες ειδήσεις του Παύλου Σταματόπουλου αφορούσαν τον ονειροκρίτη του σεξ και έτσι μάθαμε πως η Ναταλία Γερμανού έχει δει ερωτικά όνειρα με φίλο της, αλλά και με πρώην της, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως θα μπορούσε να δει όνειρα στα οποία κάνει σεξ με την Megan Fox, αλλά και την Jennifer Connelly.

Σίσσυ Χρηστίδου

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Θοδωρή Μαραντίνη μετά τον χωρισμό με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Είχα ένα θεματάκι με την υγεία μου και τείνει να φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα.

Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μία επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μου είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έκανα και μία δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μία τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας.

Δεν φοβήθηκα, αλλά μου είπαν, αν το αφήσω, μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω. Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό, αλλά πρέπει να το φτιάξω» συμπλήρωσε.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share