Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεοδώρα Βουτσά: Η δημόσια απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - «Έτρεμα ολόκληρη...»

Παραδέχτηκε το περιστατικό

27 Μαΐου 2022 16:36
Θεοδώρα Βουτσά: Η δημόσια απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - «Έτρεμα ολόκληρη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, την Τετάρτη 26 Μαΐου. Συνομιλώντας με τον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του θύμισε ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα σε παράσταση στην οποία συμμετείχε κι εκείνος πριν από κάποια χρόνια. Πρωταγωνίστριες σε αυτό το περιστατικό ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και η Θεοδώρα Βουτσά.

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια», σημείωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και κάπως έτσι, το κοινό έμαθε το περιστατικό που συνέβη στα πρώτα βήματα της παρουσιάστριας στην τηλεόραση.

Την επομένη μέσα από μία ανάρτησή της στα social media, η ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, παραδεχόμενη το περιστατικό και εξηγώντας ότι της χρωστάει μία συγγνώμη. Η Θεοδώρα Βουτσά, αναρτώντας δύο φωτογραφίες που συνόδευαν το μακροσκελές της μήνυμα, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου τηλεφωνικά και πως έχει έρθει η ώρα, «να κλείσει αυτός ο λογαριασμός»

Η Θεοδώρα Βουτσά στην ανάρτησή της, σχετικά με το περιστατικό που ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε ότι σε εκείνη την παράσταση, ο σκηνοθέτης την έκανε να γυρνά κάθε βράδυ στο σπίτι της μετά την πρόβα κλαίγοντας.

«Πριν αρκετά χρονια, 20 νομίζω, έπαιζα σε μια παρασταση στην Αθήνα. Ηταν η πρωτη μου παρασταση που είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα μεγάλο άγχος. Είχα μολις επιστρέψει απο Νέα Υόρκη, έκανα το Εισαι το Ταίρι μου, τα πράγματα πήγαιναν καλα. Αλλά για να “εντυπωσιάσω” τον πατέρα μου και να παρω την πολυπόθητη έγκριση του και το “Μπράβο”, έπρεπε να τα πάω καλα στο θέατρο», σημείωσε αρχικά η Θεοδώρα Βουτσά.

«Για εκείνον το θέατρο ηταν η πραγματική επιτυχια, εκεί έδειχνε ένας ηθοποιος την αξία του. Η σκηνοθεσία ηταν ενός γνωστού ηθοποιού, καλός άνθρωπος αλλα με πολλα προσωπικά θέματα και ανασφάλειες δικές του. Αυτό το λεω τώρα, γιατι τότε έκλαιγα κάθε βράδυ που γύρναγα μετά την προβα σπίτι και σκεφτομουν “Που έμπλεξα!”», πρόσθεσε έπειτα στην απάντησή της για όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, η Θεοδώρα Βουτσά.

«Ευτυχως στον θιασο ηταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, φιλος οικογενειακος μας χρονια! και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα του. Ήρθε η μερα της πρεμιέρας. Στο κοινό ο πατέρας μου. Το άγχος στο ταβάνι! Στο διάλειμμα ορμάει ο σκηνοθέτης στο καμαρινι και αρχίζει να με βρίζει με χυδαίο τρόπο. Είχε εκνευριστεί με κάτι που έκανα στην σκηνη. Έβρισε, φώναξε, ξανά έβρισε και βγήκε απο το καμαρινι χωρίς να προλάβω να πω κουβέντα», συνέχισε την περιγραφή της η Θεοδώρα Βουτσά.

Κι έπειτα η αφήγηση έφτασε στο επίμαχο περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ της ηθοποιού και της Κατερίνας Καινούγιου. «5 λεπτά μέχρι το τρίτο κουδούνι για να αρχίσει το δεύτερο μέρος. Έτρεμα ολόκληρη. Και εκείνη τη στιγμή κτυπαει την πόρτα μια δημοσιογράφος και μου ζητάει να της πω δυο λόγια για την παρασταση. Όλο τον θυμό που μου πέταξε ο σκηνοθέτης τον “πέρασα” σε εκείνη. Ηταν η πρωτη και τελευταία φορα που μίλησα έτσι σε άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Της φώναξα, της είπα Όχι, και της έκλεισα την πόρτα. Δεν την ήξερα. Την σκεφτομουν συχνά όμως απο τότε», εξήγησε.

«Ο πατέρας μου, οταν βγήκα σ´αυτη τη δουλειά, μεταξύ άλλων συμβουλων μου ειπε ότι πάντα θα μιλάς σε δημοσιογράφους για τη δουλειά σου και πάντα θα φωτογραφίζεσαι για τους φωτογράφους. Γιατί αυτοί ζουν τις οικογένειες τους απο αυτό. Θα πουλήσουν μια φωτογραφία, θα κάνουν ένα ρεπορτάζ. Εσενα δεν σου στοιχίζει κάτι. Θα βοηθήσεις όμως. Και αυτη την κοπέλα δεν την βοήθησα και το σκεφτομουν κάθε τόσο, ότι χρωστάω μια συγνώμη», συνέχισε η Θεοδωώρα Βουτσά παραδεχόμενη την κακή συμπεριφορά της απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως σημείωσε η ηθοποιός «Ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο λογαριασμός». Τέλος απευθυνόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Όπως είπαμε και στο τηλέφωνο, θα τα πούμε από κοντά σύντομα Κατερίνα Καινούργιου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share