Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άναυδος ο Μάρκος Σεφερλής: Το φλερτ θαυμάστριας που έκανε το μάτι της Έλενας Τσαβαλιά να «γυρίσει» (Video)

Τι συνέβη;

27 Μαΐου 2022 15:50
Άναυδος ο Μάρκος Σεφερλής: Το φλερτ θαυμάστριας που έκανε το μάτι της Έλενας Τσαβαλιά να «γυρίσει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, το νέο του βήμα στον ΑΝΤ1 και τη σχέση του με τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά.

Καλεσμένος στο "The 2night Show" του ANT1 πριν μερικούς μήνες ο Μάρκος Σεφερλής και η συζήτησή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην είναι απολαυστική. Ο γνωστός κωμικός μίλησε για την πορεία του και αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής, μεταξύ των οποίων και τη μία και μοναδική φορά που η Έλενα Τσαβαλιά ζήλεψε φανερά μια θαυμάστριά του...

Δείτε επίσης: Στην εργατιά από μικρός ο Μάρκος Σεφερλής: Αυτή τη δουλειά έκανε με τους γονείς του πριν γίνει ηθοποιός

«Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή αλλά η Έλενα δεν ζηλεύει και δεν μου κάνει σκηνές γιατί ξέρει ότι είναι δουλειά. Μόνο μια φορά σε μπουζούκια γύρισε το μάτι της, όταν φεύγαμε κι άκουγε τι μου είπε μια κοπέλα. Όπως πέρασα δίπλα από ένα τραπέζι, με σταμάτησαν για φωτογραφίες. Μία κοπελίτσα μου «την έπεσε» κανονικά κι εκεί γύρισε το μάτι της Έλενας» τόνισε και συνέχισε: «Πολύ κόσμια τής έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Βέβαια εγώ μετά την βρήκα στο Instagram και της εξήγησα ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει. Μόνο μια φορά που έγινε μπροστά της κι ήταν περίεργο το περιστατικό. Αλλά γενικά δεν ζηλεύει, ξέρει την δουλειά κι ότι είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω και να ξεδίνω. Δεν μου κάνει έλεγχο».

"Λιποθύμησα από τον πόνο"

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Μάρκος Σεφερλής, είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε σε ένα απρόοπτο σε παράστασή του, κατά την οποία έπαθε λουμπάγκο αλλά βγήκε κανονικά στη σκηνή.

«Είμαι γύρω στα 30 χρόνια στον χώρο και έχω ανεβάσει πάνω από 50 παραστάσεις. (..) Δεν έχω ακυρώσει ποτέ παράσταση γιατί δεν επιτρέπεται να αρρωστήσουμε εμείς οι καλλιτέχνες. Έχω πάθει ζημιά σε παράσταση με τον Στέλιο Κρητικό, που κάναμε μια παντομίμα μποξ. Πριν κάνουμε το νούμερο, υπήρχε μια πρόζα με τον Ρωμανίδη κι εγώ ντύνομαι μποξέρ. Την ώρα που έβαζα τις μπότες έμεινα εκεί από την μέση μου και δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω κανένα ότι έχω πάθει αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Βγήκα σηκωμένος με λουμπάγκο κι έκανα το νούμερο. Δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω γιατί ο Στέλιος έβγαινε από την άλλη μεριά, που έκανε τον αντίπαλο. Ξεκινά η πάλη κι ήθελα να λιποθυμήσω από τον πόνο. Σκυψίματα, με τράνταζε στην πλάτη του και τελείωσε μετά το νούμερο χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα. Ευτυχώς μετά από αυτό το νούμερο πηγαίναμε σε διάλειμμα και βγήκα από την σκηνή και λιποθύμησα από τον πόνο. Δεν άντεχα από τον πόνο, ήθελα να ουρλιάξω. Πήρα παυσίπονο, μυοχαλαρωτικό και βγήκα για το δεύτερο μέρος» ανέφερε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share