Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έχω μετανιώσει που δε συνεργάστηκα με τον Γιάννη Μπέζο» (Video)

Ποια γνωστή ηθοποιός το αποκάλυψε;

27 Μαΐου 2022 15:28
«Έχω μετανιώσει που δε συνεργάστηκα με τον Γιάννη Μπέζο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίβιαν Κοντομάρη φιλοξενήθηκε στην «Κυψέλη» και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στην υποκριτική αλλά και την άρνησή της να παίξει στην αρχή στην τηλεόραση. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ποια πρόταση που αρνήθηκε έχει μετανιώσει.

Δείτε επίσης: Δε δίστασε να το πει ο Γιάννης Μπέζος: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει σε...» (Video)

«Τότε η τηλεόραση ήταν λίγο απαγορευμένη γιατί θεωρούσαμε ότι μας στιγματίζει και ότι μας οδηγεί σε έναν τρόπο υποκριτικής που δεν είναι ο ζητούμενος κι όταν δεν έχεις δημιουργήσει τις δικές σου βάσεις υποτίθεται ότι μπορεί να επηρεαστείς από αυτό. Υπήρχαν κάποιες τέτοιες ιδέες και τις είχα ενστερνιστεί η αλήθεια είναι και γι’ αυτό δεν έκανα τηλεόραση από την αρχή ενώ μου είχε δοθεί η ευκαιρία.

Αργότερα, για μία πρόταση που δέχτηκα έχω μετανιώσει που είχα αρνηθεί. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γιάννη Μπέζο και τότε δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα την τηλεόραση. Τον γνώρισα πριν από λίγα χρόνια και του το είπα. Είναι πολύ γλυκός και γενναιόδωρος άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίβιαν Κοντομάρη στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο:

Ξανά στις «επάλξεις» ο Γιάννης Μπέζος - Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει

«Του χρόνου δεν θα είμαι στην τηλεόραση, ο κόσμος βαριέται να με βλέπει» έχει πει πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος και με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε πως την επόμενο σεζόν δεν θα συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δεν μπορώ να πω...» - Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε δημόσια για τη συμμετοχή στο ριάλιτι

Αυτό φαίνεται όμως τελικά δεν θα ισχύσει. Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί πριν μερικές μέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, ο Γιάννης Μπέζος, την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά όχι ως ηθοποιός αλλά σε ρόλο παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, θα δούμε τον ηθοποιό τη νέα σεζόν σε ρόλο παρουσιαστή, για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κανάλι του Open. «Είναι σε τελικές συζητήσεις, έχει σχεδόν κλειδώσει η συμφωνία. Θα τον δούμε να παρουσιάζει βραδινή μουσική εκπομπή με παρεΐστικη διάθεση και διάφορες θεματικές», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share