Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Όταν εξυμνούσε την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - «Η γυναίκα μου είναι πιο έξυπνη από μένα…»

Τι δήλωνε πριν 12 χρόνια;

27 Μαΐου 2022 15:05
Βασίλης Μπισμπίκης: Όταν εξυμνούσε την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - «Η γυναίκα μου είναι πιο έξυπνη από μένα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2010 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Αποκαλύψεις» για τα στάδια από τα οποία πέρασε, μέχρι να καταλήξει στην υποκριτική, αλλά και την μέχρι πρότινος σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Δείτε επίσης: Ξέγνοιαστες στιγμές για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Τα παιχνίδια στη θάλασσα με το γιο της μακριά από τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ επαγγελματικά με την ηθοποιία, ξεκίνησε σαν χόμπι και κατέληξε να είναι μία μεγάλη αγάπη. Άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά στο Λουτράκι, από εκεί όπου είναι και η καταγωγή μου, από παραστάσεις του σχολείου, στην συνέχεια πήγα σε μία θεατρική ομάδα και τελικά αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα. Ήρθα στην Αθήνα και σπούδασα στην σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα, 4 χρόνια. Πριν από αυτό βέβαια, έχω κάνει εκατομμύρια δουλειές: Μπάρμαν, σερβιτόρος, ακόμα και γκρουπιέρης στο καζίνο του Λουτρακίου εργάστηκα για τρία χρόνια. Τελικά, όμως, εκεί γύρω στα 25, κατάλαβα ότι θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το θέατρο».

Μπισμπίκης Μπεκιάρη

Μέχρι που στην ζωή του μπήκε η Πέμη Ζούνη. Χρωστάω πολλά στην Πέμη Ζούνη, είπε ο γοητευτικός πρωταγωνιστής, χαρακτηρίζοντας ως μοναδική ευκαιρία αυτήν που του δόθηκε από την καταξιωμένη ηθοποιό. «Η μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε όμως ήταν ο ρόλος του Στάνλεϊ Κοβάλσκι στο Λεωφορείο ο πόθος όπου έπαιξα στο πλευρό της Πέμης Ζούνη, στο ΚΘΒΕ. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα, πήραν διαφορετική τροπή στην καριέρα μου. Η Πέμη Ζούνη είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ στην πορεία μου. Προσωπικά αισθάνομαι ότι της χρωστάω πάρα πολλά».

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι δεν είναι γενικά τύπος που του αρέσουν οι κοσμικές εκδηλώσεις, θέλει ήρεμα πράγματα, ενώ στήριγμά του είναι η γυναίκα του. Μάλιστα, όπως είπε «Μπορώ να σου πω ότι η γυναίκα μου είναι πιο έξυπνη από εμένα οπότε μπορεί να μου δίνει κάποιες άλλες κατευθύνσεις σε όσα γίνονται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share