Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Το παράπονο της Κατερίνας Καραβάτου: Η άγνωστη επιθυμία των γονιών της που δεν πραγματοποίησε ποτέ (Video)

Τι αποκάλυψε;

27 Μαΐου 2022 14:46
Το παράπονο της Κατερίνας Καραβάτου: Η άγνωστη επιθυμία των γονιών της που δεν πραγματοποίησε ποτέ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εξομολόγηση του Τάσου Χαλκιά για τον πατέρα του πριν μερικούς μήνες συζητήθηκε από την ομάδα της εκπομπής "Τι λες τώρα", με την Κατερίνα Καραβάτου, στην οποία δόθηκε η συνέντευξη, να εξηγεί στους συνεργάτες της πώς πήγε προς τα εκεί η κουβέντα.

Δείτε επίσης: Άνια Καλλίδη: Αυτή ήταν η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη που έφυγε από τη ζωή - Η επιχείριση, το διαζύγιο και το πρόβλημα υγείας

Η ίδια μίλησε στον ηθοποιό για τη δική της οικογένεια, και τότε εκείνος της ανοίχτηκε για το γεγονός ότι ο πατέρας του άργησε να αποδεχτεί τον επαγγελματικό του προσανατολισμό.

Στο σημείο εκείνο, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε: "Ο πατέρας μου, όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια, μια Παρασκευή βράδυ όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, είχαμε κάνει ήδη 3-4 χρόνια στον αέρα, μου είπε "Κατερίνα έχει κάτι πολύ καλές εξετάσεις στον ΑΣΕΠ και νομίζω ότι δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία και να δώσεις γιατί έχει κάτι πολύ καλές θέσεις σε κάποια υπουργεία". Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, ήταν δάσκαλοι και πάντα θεωρούσαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για το παιδί τους".

Δείτε το βίντεο

Νέο σπίτι για τον Κρατερό Κατσούλη: Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι μακριά από το να κλείσουν έναν χρόνο χωριστά, με τον αγαπημένο ηθοποιό να φεύγει από το σπίτι τους, διατηρώντας φυσικά επαφή με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του.

Το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι, έχοντας χωρίσει επαγγελματικούς και προσωπικούς ρόλους, παραμένει μαζί στο κομμάτι που αφορά τα δύο παιδιά τους. Δεν ήταν ασφαλώς μια εύκολη απόφαση ο χωρισμός, ωστόσο και οι δύο έχουν βρει τα πατήματά τους.

Ο Κατσούλης εκεί για τα παιδιά του, έχοντας μετακομίσει σε άλλο σπίτι για να περνάνε χρόνο εκεί. Όσο για τη συνεννόηση με την Καραβάτου δεν έχει αλλάξει τίποτα, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στους λόγους χωρισμού τους.

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

«Ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.

Από το καλοκαίρι και μετά είμαστε σχεδόν συνέχεια με τα παιδιά, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος έτσι κι αλλιώς. Αυτά είναι πράγματα που ρυθμίζονται σχεδόν αντανακλαστικά».

Το μέρος που του δίνει χαρά μετά το διαζύγιο

Ο ίδιος, πρόσφατα, υποδέχθηκε την εκπομπή «Love it» και παρουσίασε τον πολυχώρο Modus Vivendi, όπου περνά τις ώρες του και δημιουργεί κάτι ιδιαίτερο.

Ο Κατσούλης επεσήμανε, ότι είναι ένας χώρος έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις δράσεις του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share