Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απογοητευμένη η Άντζελα Δημητρίου: «Πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες»

Όσα είχε εξομολογηθεί

27 Μαΐου 2022 11:45
Απογοητευμένη η Άντζελα Δημητρίου: «Πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Το μόνο που έχω μετανιώσει είναι γιατί πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες...». Αυτά ήταν τα λόγια της Άντζελας Δημητρίου που έκαναν αίσθηση σε συνέντευξη της πριν μερικά χρόνια όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης αποκαλύπτοντας επίσης πως πριν από λίγα χρόνια πέρασε κατάθλιψη.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει "φυλακή"...» (Video)

«Τώρα που έχω μεγαλώσει και έχω ωριμάσει, το μόνο που έχω μετανιώσει είναι γιατί πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες. Και ο γιος μου και η κόρη μου. Δεν το χρεώνω στον εαυτό μου, γιατί εγώ δεν έκανα κάτι για να φταίω. Εγώ ήμουν σε μία σχέση. Από εκεί και πέρα, ειδικά για την κόρη μου, έπρεπε να σεβαστεί και να αναγνωρίσει το παιδί του. Δεν το λέω με πικρία. Πιστεύω ότι το κορίτσι πάντα έχει ανάγκη την αγάπη του πατέρα. Είναι το στήριγμά της», είπε χαρακτηριστικά.

Άντζελα Δημητρίου παιδί κόρη

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε επίσης για το πόσο δύναμη έχει επιδείξει στηρίζοντας το γιο της ως μάνα κι ως πατέρας, αλλά και για το πόση μοναξιά έχει νιώσει και νιώθει:

«...Όπως για τον γιο μου, ήμουν εγώ. Δηλαδή η μάνα. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν πάντα εγώ ο άντρας. Ήμουν και άντρας και γυναίκα. Για αυτό και οι περισσότεροι ένιωθαν ανασφάλεια. Όταν έχεις δίπλα σου μια δυναμική γυναίκα, δεν μπορείς να τα βγάλεις εύκολα πέρα. Ή φεύγεις, ή μένεις και υπομένεις. Εγώ έφευγα. Δεν μπορούσα να μένω. Και τα πισωγυρίσματα που έκανα, τα έκανα εις γνώσιν μου. Γιατί ήθελα να δω, όντως ήταν έτσι; Μήπως είχα κάνει εγώ λάθος και είχα παρεξηγήσει κάποια πράγματα και είχα αδικήσει κάποια άτομα; Όμως δεν ήταν έτσι… Βεβαίως έχω νιώσει μοναξιά. Και πρόσφατα....»

Δεν δίστασε να μιλήσει για την κατάθλιψη που πέρασε:

«...Πριν τρία χρόνια πέρασα κατάθλιψη και έκλαιγα σαν μωρό παιδί. Δεν ήθελα κανέναν. Κάτι μου έκανε όλο αυτό που μου έχει συμβεί στη ζωή μου και λέω σε εμένα γιατί; Κοιτούσα τους δίσκους απέναντι, χρυσούς, πλατινένιους και βραβεία και έλεγα τι είναι όλα αυτά τα άψυχα πράγματα; Που είναι η ψυχή; Που είναι κάτι να με πάρει αγκαλιά και εμένα; Τα βλέπεις και τα καμαρώνεις που λάμπουν σαν επιβράβευση. Εγώ όμως ήμουν θαμπή. Ήμουν θολή. Δεν είχα ζωντάνια, δεν είχα λάμψη», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο"...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share