Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανέκαθεν πανέμορφη η Άντζελα Γκερέκου: Όταν έπαιζε στην πρώτη της ταινία πριν από 35 χρόνια (Video)

«Γυρίζουμε» το χρόνο πίσω...

27 Μαΐου 2022 10:03
Ανέκαθεν πανέμορφη η Άντζελα Γκερέκου: Όταν έπαιζε στην πρώτη της ταινία πριν από 35 χρόνια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την πρώτη της ταινία.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το 1986 όταν έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Το Κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και ήταν αυτή που την καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την Άντζελα Γκερέκου: «Τιμώ και σέβομαι την Εκκλησία, αλλά...»

Η Αντζελα Γκερέκου στην ταινία υποδύεται την Ελένη, μια πανέμορφη κοπέλα από τη Μάνη η οποία συγκρούεται με τις αυστηρές οικογενειακές και κοινωνικές αρχές της περιοχής. Ο ρόλος της μελαχρινής Ελένης με τα γαλάζια μάτια ήταν ωστόσο αρκετός για να την αναδείξει σε sex symbol μιας ολόκληρης δεκαετίας.

Η Άντζελα Γκερέκου σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της throwback φωτογραφίας: «Ξεφυλλίζοντας απόψε... Από την πρώτη μου ταινία! «Το Κορίτσι της Μάνης» με τους σπουδαίους και αξέχαστους Γιώργο Φούντα και Γιώργο Κοτανίδη. Τον παραγωγό Μάνο Κυριαζή και τον Αντρέα Μανωλικάκη που μας κάνει περήφανους στην Αμερική! Εδώ στο Φεστιβάλ Καννών που προβλήθηκε σε τιμητική προβολή η ταινία μας!».

Η ταινία «Το Κορίτσι της Μάνης» είναι ένα ρομαντικό δράμα ελληνοβρετανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Paul Annett με θέμα μια νέα κοπέλα που αποφασίζει να σπάσει τη συντηρητική νοοτροπία των κατοίκων της περιοχής της (Μάνη) και γίνεται τραγουδίστρια της όπερας. Στηρίζεται σε κείμενο του Νίκου Γκάτσου. Η εντυπωσιακής ομορφιάς Άντζελα Γκερέκου εδώ κάνει την παρθενική της εμφάνιση πλαισιωμένη από μια πλειάδα Ελλήνων και ξένων ηθοποιών.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share