Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τρέμει η Κάτια Ζυγούλη: Σε σχέση με κούκλα μελαγχρινή ο Σάκης Ρουβάς!

Γυναικάρα!

27 Μαΐου 2022 09:36
Τρέμει η Κάτια Ζυγούλη: Σε σχέση με κούκλα μελαγχρινή ο Σάκης Ρουβάς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την Κάτια Ζυγούλη, όμως στυο παρελθόν ξεχώρισε και έγινε γνωστή μια άλλη σχέση του με κούκλα μελαγχρινή!

Μπορεί οι περισσότεροι να την έχουν ξεχάσει ή οι νεότεροι να μην την γνωρίζουν καν, αλλά εμείς την βρήκαμε. Δείτε πώς είναι σήμερα η Κινέζα που είχε σχέση ο Σάκης Ρουβάς προ εικοσαετίας.

Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας. “Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι” τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του.

Αλλά τελικά αυτός ο έρωτας δεν καρποφόρησε, αφού λίγο μετά τον χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια, και ένα παραμυθένιο σπίτι, που θα δείτε εδώ.

Η ίδια κάνει καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες! Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές ενώ παραμένει το ίδιο όμορφή ίσως και περισσότερο από παλιά!

Δείτε πως είναι σήμερα!

Τρέμει η Κάτια Ζυγούλη: Σε σχέση με κούκλα μελαγχρινή ο Σάκης Ρουβάς!

Καταραμένη φτώχεια: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Το ζηλεύουν και Μενεγάκη-Παντζόπουλος

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε ένα σκάφος, που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε.

Η Αριάδνη Ρουβά, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας λατρεύουν τις βόλτες με το σκάφος και όποτε το ζητούν, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να τους χαλάσει το χατίρι.

Όπως έχουμε δει... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share