Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το παράπονο της Τζόυς Ευείδη: «Πέρασε η μπογιά μου - Πάντα ήμουν σε...» (Video)

«Έχω δεχθεί αγενή συμπεριφορά»

26 Μαΐου 2022 23:35
Το παράπονο της Τζόυς Ευείδη: «Πέρασε η μπογιά μου - Πάντα ήμουν σε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί καμία τηλεοπτική πρόταση, δίνοντας τη δική της εξήγηση για αυτό.

Την ηθοποιό συνάντησαν δημοσιογράφοι και κάμερες σε βραδινή της έξοδο, όπου και συζήτησαν μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική της απουσία φέτος, τις αμοιβές της από την τηλεόραση, αλλά και τις αγενείς συμπεριφορές, που έχει δεχθεί.

Δείτε επίσης: «Άνοιξα την πόρτα και είδα...» - Ανατριχιάζει για την απιστία και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της η Τζόυς Ευείδη

«Φέτος η μυθοπλασία ήταν στα πάνω της, εγώ πάλι στα κάτω μου!», είπε με χιούμορ η Τζόυς Ευείδη και πρόσθεσε: «Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση. Λες να πέρασε η μπογιά μου; Δεν αποκλείεται. Ποτέ δεν ξέρεις. Για αυτό και δεν μου έκανε εντύπωση, γιατί σκέφτηκα πως πολύ απλά πέρασε η μπογιά μου».

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έβγαλαν πάρα πολλά λεφτά, να το ξέρετε αυτό. Γιατί πάντα ήμουν σε δουλειές που ήμουν μικρή για να τα πάρω, γιατί όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να κάνεις κασέ. Στους «Μεν και Δεν» ήμασταν πιτσιρίκια και βγάζαμε το τίποτα», είπε στη συνέχεια για τις απολαβές από τα τηλεοπτικά σίριαλ που συμμετείχε.

Τέλος, σχετικά με το εάν έχει δεχθεί ποτέ κακή συμπεριφορά, η ίδια είπε ότι:

«Έχω δεχθεί αγενή συμπεριφορά. Όλοι μας δεν έχουμε δεχθεί; Είναι δυνατόν; Φυσικά! Όταν μου συμβαίνει, όμως, κάνω υπομονή για να μη με πουν σκύλα! Τι να κάνεις».

Δείτε όσα δήλωσε στις κάμερες:



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share