Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος: Η γυναίκα μου «έφυγε» μπροστά μου μετά από 40 χρόνια που ήμασταν μαζί (Video)

«Δεν πρόλαβα να της ζητήσω συγγνώμη...»

26 Μαΐου 2022 21:56
Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος: Η γυναίκα μου «έφυγε» μπροστά μου μετά από 40 χρόνια που ήμασταν μαζί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος συγκινήθηκε και συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στην καριέρα του στον χώρο τη υποκριτικής, αλλά και για την μεγάλη απώλεια της συζύγου του, Χριστίνας Βαρζοπούλου.

Δείτε επίσης: Θυμάστε τη Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο MEGA ο Θοδωρής Κατσαφάδος περιέγραψε την ημέρα που η Χριστίνα Βαρζοπούλου έπαθε καρδιακή ανακοπή μπροστά στα μάτια του.

«Ήμασταν 40 χρόνια μαζί. Έφυγε τον περασμένο Ιούνιο. Όταν ήταν άρρωστη, πήγαινε ακόμη στα γυρίσματα και ευτυχώς εκείνη την μέρα που έφυγε δεν είχα γύρισμα γιατί ήταν Σάββατο. Αν έλειπα; Ήμουν παρών την ώρα που έγινε αυτό που έγινε.

Έφυγε ξαφνικά, είχε τα προβλήματά της, όπως έχουμε όλοι. Έπαθε καρδιακό επεισόδιο και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Η Χριστίνα, μια καλή ηθοποιός και ένας ωραίος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Και συνέχισε ο αγαπημένος ηθοποιός:

«Σκέφτομαι ότι μπορεί να την στεναχώρησα μερικές φορές και δεν πρόλαβα να της ζητήσω συγγνώμη, το σπίτι έχει αδειάσει, έχει αλλάξει η ζωή. Οι άνθρωποι δεν χάνονται όσο τους κουβαλάμε μέσα μας».

Μετά την προβολή της συνέντευξής του, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για όσα είπε ο ηθοποιός, σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας του.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share