Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα είπε όλα ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την...»

Η νέα ζωή του ηθοποιού

26 Μαΐου 2022 21:30
Τα είπε όλα ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον αγαπημένο ηθοποιό, Πάνο Μιχαλόπουλο; Που βρίσκεται σήμερα; Ο γνωστός ηθοποιός άφησε τα πάντα και πλέον μένει στην επαρχία. Σε συνέντευξη του ανέφερε τους λόγους που πλέον δεν θέλει να δουλεύει. Αλήθεια, θυμάστε πόσο χρονών είναι;

 Πάνος Μιχαλόπουλος

Συγκεκριμένα είπε πως :

"Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου.Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου "

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Η φωτογραφία στα 70 του χρόνια!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, αγαπήθηκε πολύ μέσα από τους ρόλους που ενσάρκωσε με επιτυχία! Πώς είναι όμως σήμερα στα 70 του χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός;

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Μεσσηνίας- ενώ ασχολείται με τα κτήματα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του! Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο δύσκολος γάμος και το σκληρό διαζύγιο!

Ο Ηλίας Βασίλογλου, που είναι παραγωγό του ΣΚΑΙ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία με τον ηθοποιό! Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι 69 ετών- ενώ ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του!

Δείτε την φωτογραφία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share