Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα η Κατερίνα Καινούργιου: «Η Θεοδώρα Βουτσά με πρόσβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα...» (Video)

Το περιστατικό που θύμισε η παρουσιάστρια στον Σπύρο Μπιμπίλα

26 Μαΐου 2022 20:43
Τα αποκάλυψε όλα η Κατερίνα Καινούργιου: «Η Θεοδώρα Βουτσά με πρόσβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου για τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, η δίκη του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να θυμίσει ένα περιστατικό στον Σπύρο Μπιμπίλα, από το παρελθόν, όταν εκείνη ήταν 18 χρονών κι έκανε τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κλείνει τα 40, αλλά μοιάζει με 20αρα - Η αποθέωση από την Κατερίνα Καινούργιου

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια- κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα… Είσαι ο ίδιος άνθρωπος», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν η εξής: «Το ίδιο έκανα και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάθε φορά που γινόταν καυγάς μέσα στο θέατρο με κάποιον ηθοποιό. Ξέρετε πόσες φορές ήρθαμε σε μεγάλη κόντρα και μπήκαν στη μέση άνθρωποι, όπως ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Γιώργος Λαμπάτος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για να μας χωρίσουν; Ξέρετε πόσα τέτοια περιστατικά μπορώ να σας περιγράψω;».

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Κορμάρα η Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό στη διατροφή της για άψογο σώμα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι κάθε μέρα και πιο «απαστράπτουσα», με την ομορφιά και τις αναλογίες της να... κόβουν την ανάσα, αποτελώντας σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες.

Η παρουσιάστρια, φυσικά, έχει τα δικά της μυστικά στη διατροφή της, μαζί με το γεγονός πως «λιώνει» στη γυμναστική. Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει μεγάλη σημασία στο... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share