Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κανένας Σάκης Ρουβάς: Αυτή ήταν η σχέση που στιγμάτισε την Κάτια Ζυγούλη (photo)

Τώρα έχει βρει την απόλυτη ευτυχία...

26 Μαΐου 2022 19:10
Κανένας Σάκης Ρουβάς: Αυτή ήταν η σχέση που στιγμάτισε την Κάτια Ζυγούλη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι σήμερα απόλυτα ευτυχισμένοι στο γάμο τους, έχοντας τις δικές τους περιπέτειες νωρίτερα στη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Εκατομμύρια, ακίνητα και επιχειρήσεις: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Το ζευγάρι μετράει 19 χρόνια σχέσης και η γνωριμία τους έγινε πριν από πολλά χρόνια στην Κρήτη. Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαφημιστικού σποτ για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, του οποίου τα γυρίσματα έγιναν στην Ελούντα.

Το ζευγάρι από τότε είναι μαζί και δεν έχουν χωρίσει ούτε λεπτό. Ωστόσο, πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη είχε σχέση και με άλλους διάσημους άντρες.

Η σχέση που στιγμάτισε την Κάτια Ζυγούλη

Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή και πραγματοποιήσουν μια άκρως εντυπωσιακή τελετή για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με τον Μάνο Πανταζή.

Τα μέσα της εποχής έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο και για έναν έρωτα βγαλμένο από την φαντασία, ωστόσο, οι δυο τους απομακρύνθηκαν και τελικά πήραν χωριστούς δρόμους.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε εξομολογηθεί το μοντέλο στο περιοδικό Down Town το 1999 στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με τον τότε αγαπημένο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share