Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Όλα στη φόρα από τον Γιώργο Αλκαίο: «Δεν με έχεις δει εμένα ποτέ σε... - Έχω ένα θέμα...» (Video)

Τι αποκάλυψε;

26 Μαΐου 2022 18:40
Όλα στη φόρα από τον Γιώργο Αλκαίο: «Δεν με έχεις δει εμένα ποτέ σε... - Έχω ένα θέμα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (26/5) ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί απομονώθηκε στη Μήλο, αλλά και ποια ήταν η αφορμή που τον έκανε να επιστρέψει στη μουσική σκηνή μετά από 11 χρόνια.

«Τα τραγούδια σου πάντα είχαν ψυχή μέσα τους», του είπε η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη, γιατί τα τραγούδια του της έφεραν στο νου μνήμες από άλλες εποχές.

Δείτε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

«Ήταν πολύ καινούριο για όλους μας. Υπήρχε η μαγεία που λένε… Το κάναμε με πολύ ανοιχτή καρδιά. Δεν σκεφτόμασταν όπως σκεφτόμαστε τώρα, δηλαδή θα κάνω μία επιτυχία, να κάνω views, να κάνω αυτό, να κάνω εκείνο και να γίνω φίρμα. Τα πράγματα τότε ήταν διαφορετικά, που η εξέλιξή τους έκανε όλο αυτό», δήλωσε για τις εποχές των μεγάλων του επιτυχιών.

«Όπου δεν υπήρχε μουσική δεν μπορούσα να υπάρχω. Δεν με έχεις δει εμένα σε gala ποτέ. Δεν πέρναγα καλά, δεν ήταν το στοιχείο μου. Έχω ένα θέμα, ότι θέλω να αισθάνομαι άνετα. Θέλω να είμαι χαλαρός, να μπορώ να λειτουργήσω. Δεν είναι εύκολο από τα 18 να ξεκινάς από Επίδαυρο, να κάνεις όλο αυτό, να μπαίνεις σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση δισκογραφικών εταιριών…», πρόσθεσε.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε εάν είναι ικανοποιημένος με τη διαδρομή του, εκείνος απάντησε: «Είμαι ικανοποιημένος 100%. Μπορεί να είναι 99,9%… Θα μπορούσε να είχα πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάποια δεδομένη στιγμή, έπαιξαν όμως άλλοι παράγοντες ρόλο που δεν έγινε αυτό που ήταν να γίνει: Μία μεγάλη συναυλία με πολύ μεγάλο καλλιτέχνη».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αυτή την πρόσκληση που του έγινε την έμαθε τρία χρόνια αργότερα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share