Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο: Η εξωτική φωτογραφία από τη ζούγκλα και το σχόλιο της «πεθεράς» του

Τι σχολίασε;

26 Μαΐου 2022 17:37
Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο: Η εξωτική φωτογραφία από τη ζούγκλα και το σχόλιο της «πεθεράς» του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όπου τις περισσότερες φορές μοιράζεται στιγμιότυπα από τα ταξίδια του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τη Γαία Μερκούρη: Το ξέστρωτο κρεβάτι και τα φιλιά στον Άγγελο Λάτσιο (photo)

Ο Άγγελος Λάτσιος ταξιδεύει αρκετά με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι επιλέγει την Άνδρο για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Οι δυο τους ανεβάζουν συχνά κοινές του φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους και τις δραστηριότητες που κάνουν.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή του, ο 20χρονος ποζάρει μόνος του σε ένα υπέροχο εξωτικό τοπίο, όπου είναι σε μία βάρκα μέσα σε ένα ορμητικό ποτάμι.

Μάλιστα, η «πεθερά» του Δωροθέα Μερκούρη φαίνεται πως τον συμπαθεί ιδιαίτερα, καθώς του σχολίασε καρδούλες κάτω από τη φωτογραφία του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Παράφορα ερωτευμένη η Γαία Μερκούρη: Η αλλαγή στο προφίλ της και η νέα φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι εδώ και έναν χρόνο μαζί και όπως όλα δείχνουν αυτή η σχέση έχει πολλές πιθανότητες να γίνει μακρόχρονη, αν αναλογιστεί κανείς τις εκφράσεις θαυμασμού και από τις δύο πλευρές.

Το ζευγάρι είναι φαν των social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και άλλαξε την εικόνα του προφίλ της, βάζοντας μια καινούργια.

Στη νέα φωτογραφία βλέπουμε να φιλάει με πάθος τον Άγγελο Λάτσιο, και όπως λέει και το ρητό «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Μερκούρη Λάτσιος φιλί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share