Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Ξανθιά, υπέρκομψη και με μεγάλη επιχείρηση: Αυτή είναι η σύζυγος του νέου έρωτα της Αθηνάς Ωνάση

Τους χωρίζει η χρυσή κληρονόμος;

26 Μαΐου 2022 15:46
Ξανθιά, υπέρκομψη και με μεγάλη επιχείρηση: Αυτή είναι η σύζυγος του νέου έρωτα της Αθηνάς Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση δείχνει να είναι ξανά ευτυχισμένη, καθώς μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Αλβάρο, έχει βρει αυτή τη στιγμή παρηγοριά στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Ζόρζι.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό έχουν «φουντώσει», κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο έρωτα. Οι ίδιες φήμες υπήρξαν και πριν από ορισμένα χρόνια, αλλά είχαν αναιρεθεί μόλις έγινε γνωστό, ότι ο Αλμπέρτο ήταν παντρεμένος με Ιταλίδα επιχειρηματία.

Το προφίλ της συζύγου του Αλμπέρτο Ζόρζι

Ο λόγος γίνεται για την Αναλίσα Τζιουντίνι, με την ίδια να πέφτει «θύμα» αυτού του έρωτα. Η γνωριμία της Αθηνάς Ωνάση ξεκίνησε όταν η χρυσή κληρονόμος τού πούλησε το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, το οποίο του πήρε επεισοδιακά μετά το τέλος του γάμου τους.

Τα δημοσιεύματα, πια, έχουν αναφερθεί ακόμη και στην πρόθεση του Αλμπέρτο να χωρίσει με την Αναλίσα, η οποία πρέπει να σημειωθεί, ότι από εκεί που έκανε διαρκώς αναρτήσεις με το σύζυγό της, τώρα έχει παύσει.

Αλμπέρτο Ζόρζι σύζυγος

Αλμπέρτο Ζόρζι Αναλίσα Τζιουντίνι

Η Αναλίσα δημοσιεύει κατά κύριο λόγο φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και την επιχείρηση με ρούχα που έχει στην κατοχή της κι έχει γίνει ανάρπαστη στη γειτονική Ιταλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????????????????? ???????????????????????????????? (@annalisa_giuntini)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share