Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

«Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη

Το... παράδοξο περιστατικό που θα μας στερούσε τους παρουσιαστές

26 Μαΐου 2022 14:37
«Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη υπήρξαν κάποτε δύο εξαιρετικοί φίλοι, που δεν αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλο, με τον πρώτο να φέρνει στο φως μια αληθινή ιστορία τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε ένα περιστατικό, όπου προσπάθησε να κάνει ένα συγκεκριμένα watersport με τη Μαρία Ηλιάκη, με τις σημερινές τους σχέσεις να μην είναι οι καλύτερες.

Η μέρα που... θα χάναμε από την τηλεόραση Μουτσινά και Ηλιάκη

«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει, τη Μαρία Ηλιάκη. Θα έχανε δύο αστέρια η showbiz. Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι διακοπές και κάποια στιγμή κάποιος γνωστός μας ρώτησε αν έχουμε κάνει (watersports), του λέμε όχι. Πιανόμαστε και οι δύο από αυτό, ξεκινάει και φεύγει κι εμείς αρχίζουμε και πηγαίνουμε κάτω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Είμαστε κάτω, γουρλωμένα τα μάτια κάτω από το νερό, κοιταζόμαστε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει λέμε ότι μάλλον έτσι θα είναι και θα βγεις. Και δεν το αφήνουμε αυτό. Και κάποια στιγμή πια φτάνει… μωβ και οι δύο, το αφήνουμε και βγαίνουμε και μας είπαν ότι δεν το είχαν φουσκώσει καλά. Αυτή ήταν η ιστορία που σώθηκα εγώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share