Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

«Καταπέλτης» η Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σ@ξ» (Video)

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

26 Μαΐου 2022 13:09
«Καταπέλτης» η Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σ@ξ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω», ανέφερε. Παράλληλα, ανέφερε πως η συνεργασία τους πέρυσι ήταν άψογη, παρ' όλο που όπως είπε, την είχαν προειδοποιήσει πως ο Φιλιππίδης δεν είναι καλός συνεργάτης.

«Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο», είπε.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε στη συνέχεια για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σ@ξ».

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη! «Είπα στον άνδρα μου για τον βιασμο μετά από...» - Ο διάλογος της καταγγέλουσας με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη δεύτερη καταγγέλλουσα η οποία κατέθεσε κατά του ηθοποιού. Η δίκη ξεκίνησε με εντάσεις ανάμεσα στην καταγγέλλουσα και τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο ενώ ακολούθησε ένας έντονος διάλογος όταν ξεκίνησε να ρωτάει την καταγγέλλουσα τον λόγο που μίλησε για το συμβάν σήμερα, τη στιγμή που έρχονται στο φως κι άλλες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό.

Ακολουθεί ο διάλογος του δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου με την δεύτερη καταγγέλλουσα, όπου προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης 26/5:

Στα τόσα χρόνια της καριέρας μου δεν ήταν πότε στην προτεραιότητά μου η δημοσιότητα. Έχω μόνο ένα προφίλ στο Facebook. Αν όπως λέει ο κατηγορούμενος το να βγω να καταγγείλω έναν βιασμό, μου προσδίδει κύρος, κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ να θυμίσω ότι είμαι σε παιδικό θέατρο, τι θα προσέδιδε κύρος αν ήξεραν οι γονείς ότι έχω καταγγείλει έναν βιασμό;

Δεν είναι ισχυρό το βίωμα ενός βιασμού, είτε όταν συμβαίνει στα 18 είτε στα 68;

Είναι σοβαρό το βίωμα του βιασμού. Αλλιώς το αντιμετωπίζεις στα 18 αλλιώς στα 25, το ότι αφήνεις κάτι στην άκρη δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζει τη ζωή σου. Κατανοώ κάποιον που το βιώνει και αντιδρά διαφορετικά.

Αν υπήρχε μια γυναίκα που έλεγε ότι βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και της το θύμισε ένας φίλους της πως θα σας φαινόταν;

Δεν θα σας απαντήσω.

Μας είπατε ότι δεν ξεχνιέται αυτό το βίωμα.

Εγώ μίλησα για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να απαντήσω για άλλους.

Πάντως δεν το ξεχνάει;

Εγώ προσωπικά δεν θα ξεχνούσα.

Πότε έγινε η απόπειρα βιασμού κατά τη δική σας άποψη;

Το 2010.

Το 2010 έχει 12 μήνες.

Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τη μέρα, μέσα με τέλη Φεβρουαρίου.

Ποια μέρα ήταν; 23/2/21 να σας θυμίσω εγώ. Περνάνε λοιπόν 10 χρόνια και αποφασίσατε να δηλώσετε τον βιασμό, γιατί ήταν σκληρό το βίωμα αυτό, ποιο ήταν το ερέθισμα για να το καταγγείλετε.

Η κυρία Μπεκατώρου.

Θυμάστε πότε έκανε την καταγγελία η κυρία Μπεκατώρου;

Όχι, άκουσα από τα Μέσα, ότι μετά από πολλά χρόνια κατήγγειλε έναν αθλητικό παράγοντα.

Είδατε ότι μετά από την καταγγελία έκανε διαφημίσεις στην τηλεόραση; Ήταν έναν κίνητρο θετικό; Έπαιξε ρόλο για εσάς;

Τις διαφημίσεις δεν τις ήξερα, ακόμα και όταν έχει συμβεί κάτι μετά από πολλά χρόνια, και φαντάζομαι ότι δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν τα χρόνια παραγραφής, η κυρία Μπεκατώρου το έκανε για να δώσει θάρρος.

Υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν πριν την καταγγελία σας, πριν την κατάθεση στο Σωματείο.

Αναφέρει ονόματα.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν πως επεδίωξε να σας βιάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Αυτοί οι άνθρωποι το έμαθαν το 2013 όταν γνώρισα τον σύζυγό μου και του το το εξομολογήθηκα. Το επικοινώνησα σε κάποιους ανθρώπους που εμπιστευόμουν και εκεί κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη.

Τι άλλαξε από το 2010 έως το 2013 που το επικοινωνήσατε;

Ο σύζυγός μου που είναι πολύ υποστηρικτικός. Με παρακίνησε να μιλήσω με ανθρώπους που μπορούν να με βοηθήσουν. Ο σύζυγός μου με πίεσε να μιλήσω, όταν ερχόταν η συζήτηση στον κατηγορούμενο έπαιρνε τον λόγο και έλεγε «δεν είναι όλοι οι κωμικοί στην τηλεόραση όπως φαίνονται».

Το 2013 είχατε πει το όνομα στην περίγυρό σας ή μόνο το περιστατικό;

Σε κάποιους είπα το περιστατικό, σε κάποιους άλλους είπα το όνομα. Σε κάποιους από εκείνους που το ανέφερα δεν έπεσαν από τα σύννεφα, που πρόσθεσαν και άλλα περιστατικά.

Πριν πάρετε την απόφαση να καταγγείλετε στο ΣΕΗ το περιστατικό, το είπατε στον πατέρα, τα αδέρφια σας;

Όχι

Στον πατέρα σας, δεν το λέτε, στη μητέρα σας δεν το λέτε, στον ψυχίατρο δεν το είπατε;

Όχι γιατί ήταν φίλος του πατέρα μου και δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να λειτουργήσει το απόρρητο. Επίσης δεν κάναμε ιατρικές συναντήσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share