Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Την είδα τυχαία και...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για την κόρη της Δέσποινας Βανδή

Τα λόγια αγάπης της τραγουδίστριας για τη μικρή Μελίνα

26 Μαΐου 2022 11:27
«Την είδα τυχαία και...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για την κόρη της Δέσποινας Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή έχει δύο παιδιά από το γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, με τη Μελίνα να έχει γίνει... ολόκληρη γυναίκα και την Έλενα Παπαρίζου να την αποθεώνει.

Η τραγουδίστρια, της οποίας έληξε η νέα δικαστική περιπέτεια, μίλησε στο «ΟΚ» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της, που φέτος έκλεισε τα 40 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της κουβέντας έκανε και μια αποκάλυψη για μια τυχαία συνάντηση που είχε με την Δέσποινα Βανδή και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η λατρεία της Παπαρίζου για τη Μελίνα Νικολαΐδη

«Είμαι καλά σε όλα, μακάρι να φτάσω τα 90 και να έχω ζήσει μια όμορφη ζωή χωρίς αρρώστιες που θα ταλαιπωρήσουν τους ανθρώπους γύρω μου. Όσο ωριμάζω θέλω να καμαρώνω τις νεότερες γενιές. Το 2017 είχαμε κάνει μια μεγάλη περιοδεία με τη Δέσποινα Βανδή. Μαζί μας ερχόταν και η κόρη της η Μελίνα. Τις προάλλες τις συνάντησα τυχαία σε ένα κατάστημα στη Γλυφάδα. Ήθελα να πέσω κάτω να πεθάνω! Τι κοπελάρα είναι αυτή!

Πόσο περήφανη με κάνει από την καλοσύνη και τους ωραίους τρόπους της, πόσο την αγαπάω. Έχω και άλλους φίλους καλλιτέχνες που μου στέλνουν τα παιδιά τους σε βίντεο να τραγουδάνε τα τραγούδια μου. Τα αγαπάω πολύ τα νέα παιδιά, θέλω να τα συμβουλεύω να μην κάνουν χαζά πράγματα. Τα δικά μου παθήματα που έγιναν μαθήματα θέλω να τους τα λέω γιατί δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουν και εκείνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share