Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Το έχτιζαν και το παρέσυρε η πυρκαγιά: Το σπίτι των ονείρων της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που πουλήθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων

Η καταστροφή τους έφερε ξανά κοντά

26 Μαΐου 2022 10:15
Το έχτιζαν και το παρέσυρε η πυρκαγιά: Το σπίτι των ονείρων της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που πουλήθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, με την παρουσιάστρια να μοιάζει να έχει προχωρήσει και το πρώην ζευγάρι να καλείται, μεταξύ άλλων, να μοιράσει την περιουσία που δημιούργησε σε 12 χρόνια σχέσης.

Ένα από τα περιουσιακά στοιχεία ήταν και το εξοχικό, που έχτιζαν στην Εύβοια. Οι δυο τους ήθελαν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο σπίτι, αλλά η κρίση χτύπησε όπως φαίνεται το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να βάλουν πωλητήριο πριν καν ολοκληρωθούν τα έργα.

Αν και η μονοκατοικία στον Γαλατσώνα ήταν ακόμα στα μπετά, το διάσημο ζευγάρι είχε αρχίσει από το 2014 να ψάχνει αγοραστή, κρίνοντας προφανώς ότι δεν ήταν εποχή για να συντηρεί κανείς σπίτι με όλους τους φόρους μαζί.

Σύμφωνα με τη Real life, αν και το πλάνο τους δεν πήγε όπως θα ήθελαν, δεν το έβαλαν κάτω, καθώς είχαν και το σπίτι στην Πάρο όπου εκεί απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εξοχικό Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη στην Εύβοια

Η πυρκαγιά που τους έφερε ξανά κοντά

Στο τέλος, όμως, η εξοχική κατοικία που έχουν από κοινού στην Εύβοια, κάηκε στην περσινή φονική πυρκαγιά και πλέον έχει γίνει στάχτες.

Το σπίτι, λοιπόν, δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά. Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους. Μετά τον χωρισμό τους, έπρεπε να συναντηθούν από κοντά και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού, όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Όπως λοιπόν γράφει το Ciao, η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, για δυο λόγους. Πρώτον διότι ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, έγινε στάχτη. Δεύτερον, ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό. Ζέτα και Μιχάλης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share