Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Τέτα Καμπουρέλη: Χωρίζει και χάνει την περιουσία της;

Η αποφυλάκιση του συζύγου της φέρνει εξελίξεις

26 Μαΐου 2022 09:45
Δύσκολες στιγμές για την Τέτα Καμπουρέλη: Χωρίζει και χάνει την περιουσία της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές δείχνει πως περνά η Τέτα Καμπουρέλη, καθώς μπορεί ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, να αποφυλακίστηκε, αλλά τα προβλήματα παραμένουν.

Η γνωστή αισθητικός βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (25/5) στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Η Αρένα της ζωής» στον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky και μίλησε για όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν», ανέφερε η Καμπουρέλη και συνέχισε:

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε», δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

«Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες», κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.

Τα λόγια του συζύγου της για το «ριφιφί» και τη σχέση τους

Ο Βασίλης Γκουρούσης, 14 μήνες μετά την αποφυλάκισή του, έκανε την πρώτη εμφάνισή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης (24/5). Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στην οικία που διέμενε με τη γνωστή αισθητικό.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;», δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

O θεατρικός παραγωγός είχε συλληφθεί για το ριριφί σε θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού. Δικαιωμένος, δήλωσε μιλώντας τώρα στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share