Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Παντρεύεται η Ζέτα Μακρυπούλια 10 μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Στο πλευρό της Νίκος Μουτσινάς και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η παρουσιάστρια ετοιμάζει το γάμο της

25 Μαΐου 2022 16:56
Παντρεύεται η Ζέτα Μακρυπούλια 10 μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Στο πλευρό της Νίκος Μουτσινάς και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς η σχέση της με τον οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε, σύμφωνα με το «Yes Magazine», έχει προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται σύντομα να τους δούμε να την επισημοποιούν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του εν λόγω περιοδικού, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός, που χώρισε νωρίτερα και ύστερα από 12 χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το γνωστό γιατρό, αποφασίζοντας να περάσουν στο επόμενο «βήμα». Το μυστήριο, μάλιστα, φαίνεται πως θα τελεστεί σε ένα μικρό μοναστήρι σε κυκλαδίτικο νησί, με το ζευγάρι να έχει ονειρευτεί το πώς θα συντεθεί αυτή η υπέροχη μέρα.

Οι λεπτομέρειες του γάμου, οι κουμπάροι και το παιδί που έρχεται να τους γεμίσει χαρά

Ο γάμος τους θα είναι λιτός, αλλά παράλληλα κομψός, με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, όπως είναι φυσικό, να κυριαρχούν. Όλα αυτά έρχονται μετά τα δημοσιεύματα, που θέλουν την επιτυχημένη παρουσιάστρια έγκυο στο παιδί του οδοντιάτρου, έχοντας κι ακόμη ένα λόγο να παντρευτεί.

Ο λόγος αυτός είναι, ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι τα εκλεκτά πρόσωπα της Μακρυπούλια, ώστε να τη συνοδεύσουν μαζί με τον πατέρα της στην εκκλησία. Το ζευγάρι, άλλωστε, έχει αποδεχθεί από κοινού να είναι οι κουμπάροι τους, με τους δύο συναδέλφους της Ζέτας να της υπόσχονται πως πάντοτε θα στηρίζουν το ζευγάρι σε οποιοδήποτε βήμα του.

Yes Magazine Ζέτα Μακρυπούλια γάμος

Όπως προσθέτει, παράλληλα, το «Yes Magazine», η στιγμή που το σπίτι τους θα γεμίσει από γέλια και χαρές, λόγω του μωρού που περιμένουν, δεν αργεί, με τον Κωνσταντίνο επίσης να έχει φέρει νέο αέρα στην καθημερινότητα της Ζέτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share