Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Θρίλερ στο παλάτι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Δε μπορεί να περπατήσει καθόλου πια; Κινήθηκε μόνο με αμαξίδιο του γκολφ!

Η εκδήλωση στην οποία εθεάθη τελευταία

25 Μαΐου 2022 11:02
Θρίλερ στο παλάτι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Δε μπορεί να περπατήσει καθόλου πια; Κινήθηκε μόνο με αμαξίδιο του γκολφ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί στο Μπάκιγχαμ να επισημαίνουν συνεχώς πως η βασίλισσα Ελισάβετ χαίρει άκρας υγείας, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η μονάρχης έφτασε σε ανθοκομική έκθεση, περιηγήθηκε σε αυτήν και αποχώρησε, με ένα αμαξίδιο του γκολφ, χωρίς να σταθεί ούτε μια στιγμή στα πόδια της!

Δείτε επίσης: Λιποθύμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ! Η Νταϊάνα προσπάθησε να σκοτώσει την...

Η ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι έχει συνδεθεί με την ίδια, καθώς την επισκέπτεται κάθε χρόνο από τότε που ήταν παιδί. Ντυμένη στα ροζ, έδωσε και φέτος το παρών, επιθεωρώντας τις εκθέσεις που ήταν αφιερωμένες στην ψυχική υγεία, τις ναυαγοσωστικές λέμβους αλλά και την ίδια.

βασιλισσα-ελισαβετ

Είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί αμαξίδιο του γκολφ σε δημόσια εμφάνισή της. Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και εξαιτίας αυτών έχει αναγκαστεί να ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις της. Παρόμοια αμαξίδια χρησιμοποιεί σε ιδιωτικές της βόλτες στα βασιλικά κτήματα, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με ένα τέτοιο δημόσια.

Η απουσία της Ελισάβετ από την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου αυτόν το μήνα δημιούργησε ανησυχίες για το εάν μπορεί να παραστεί σε κάποιες από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Οι ανησυχίες αυτές υποχώρησαν έξι μέρες μετά, όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση προς τιμή της, ενώ δύο ημέρες αργότερα, βρέθηκε στο σταθμό Paddington για να εγκαινιάσει τη νέα γραμμή.

Χειρότερα από ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φωτιά» στα σενάρια βάζει η απουσία της από σημαντική εκδήλωση!

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα συμμετέχει στον χαιρετισμό, στο πλαίσιο της παρέλασης Trooping the Colour τον ερχόμενο μήνα, για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια, καθώς συνεχίζει να αναθέτει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της στα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στο παλάτι: Λιποθύμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ! Η Νταϊάνα προσπάθησε να σκοτώσει την...

Σύμφωνα με την παράδοση, στις 2 Ιουνίου, η βασίλισσα παρίσταται στη στρατιωτική παρέλαση, που διοργανώνεται προς τιμήν της και δέχεται τον χαιρετισμό που της απευθύνουν οι επικεφαλής των βασιλικών στρατευμάτων.

βασιλισσα-ελισαβετ

Ωστόσο, εφέτος, στην εκδήλωση θα την εκπροσωπήσουν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέμπριτζ και η πριγκίπισσα Αν.

Η παρέλαση Trooping the Colour θα σημάνει την έναρξη των τετραήμερων εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Η ίδια η 96χρονη βασίλισσα ελπίζει να καταφέρει να δώσει το “παρών” σε μέρος της τελετής. Παραδοσιακά, η βασίλισσα ήταν πάντα παρούσα στην παρέλαση και ήταν εκείνη που δεχόταν τον χαιρετισμό σε κάθε τελετή στα 70 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο. Μετά τον βασιλικό χαιρετισμό, εκείνη επιθεωρεί τα στρατεύματα.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, αξιωματούχοι των Ανακτόρων σκέφτονται το ενδεχόμενο η βασίλισσα να μεταφερθεί με άμαξα από το Μπάκιγχαμ, ώστε να επιθεωρήσει σε μία σύντομη τελετή τα στρατεύματα προτού ανέβει στο μπαλκόνι των Ανακτόρων μαζί με τα λοιπά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εναλλακτικά, η βασίλισσα μπορεί να εμφανιστεί στο μπαλκόνι μόνο μετά το τέλος της τελετής, ώστε να μην αναγκαστεί να παραμείνει αρκετή ώρα όρθια.

Η βασίλισσα επιλέγει να δίνει το “παρών” σε ελαφρές υποχρεώσεις που δεν απαιτούν πολύωρη ορθοστασία ή πολύ περπάτημα, καθώς, όπως έχουν ανακοινώσει και τα Ανάκτορα, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Πρόσφατα έκανε τρεις δημόσιες εκδηλώσεις, με το κοινό να χαίρεται ιδιαίτερα που είδε τη βασίλισσά του ευδιάθετη και κυρίως όρθια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share