Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Κινδυνεύει να χάσει ότι πιο πολύτιμο έχει!

Στο πλευρό της η οικογένειά της!

24 Μαΐου 2022 22:01
Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Κινδυνεύει να χάσει ότι πιο πολύτιμο έχει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της, έγινε η αιτία για τη γνωστή παρουσιάστρια να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21,500,000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8,000,000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Κινδυνεύει να χάσει ότι πιο πολύτιμο έχει!

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.

Σύμφωνα με την Espresso, χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share