Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Πέτρου Πολυχρονίδη

Είναι πανέμορφη!

24 Μαΐου 2022 20:54
Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Πέτρου Πολυχρονίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, δεν είναι μόνο ένας ταλαντούχος παρουσιαστής αλλά και ένας πολύ γλυκός πατέρας.

Ο παρουσιαστής που μας κρατά συντροφιά μέσα από τον "Τροχό της τύχης", κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την σύντροφο του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, είχε ανεβάσει μία γλυκιά ανάρτηση όπου της ευχόταν.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στο σχόλιό του, η μικρή του μοιάζει πολύ, αλλά είναι πολύ πιο όμορφη και έξυπνη:

"Λένε ότι μου μοιάζει. Διαφωνώ. Είναι χίλιες φορές πιο έξυπνη και όμορφη. Σήμερα έγινε 11 και συνεχίζει να είναι ο μικρός μου τσαρλατάνος."

Υπάρχουν πολλοί που δε γνωρίζουν ότι έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και μάλιστα έχει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη, 13 και 10 ετών αντίστοιχα.

Δείτε την ανάρτηση

Δεν είναι ο Πολυχρονίου ούτε ο Χαϊκάλης: Ο τελευταίος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» πριν από τον Πέτρο Πολυχρονίδη που μετά εξαφανίστηκε

Ο «Τροχός της Τύχης» έχει πια συνδεθεί άρρηκτα με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος σημειώνει τρομερή επιτυχία από το 2015 έως και σήμερα στο Star, θέλοντας να καταγράψει ιστορικά ρεκόρ στην παρουσίασή του, έχοντας και αρκετά καλή πληρωμή.

Πριν από το δημοσιογράφο, βέβαια, υπήρχαν άλλοι τέσσερις παρουσιαστές στα παλιότερα χρόνια, με πρώτο φυσικά τον Γιώργο Πολυχρονίου. Ακολούθησαν, αργότερα, οι Δάνης Κατρανίδης και Παύλος Χαϊκάλης, αλλά πριν από τον Πολυχρονίδη υπήρξε ακόμη ένας τη σεζόν 1997-1998, τη μόνη όπου ο «Τροχός» έπαιζε στο Mega.

Ο... άγνωστος παρουσιαστής και η σημαδιακή του επιστροφή

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Γιάννη Κουτράκη, ο οποίος ίσως να μη λέει πολλά στους νεότερους, καθώς έχει εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα από τότε, που παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι. Εμφανίστηκε, όμως, για μια και τελευταία φορά έως σήμερα στην ίδια την εκπομπή, στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης μέρας.

Γιάννης Κουτράκης Τροχός παρουσιαστής

Συγκεκριμένα, τότε στο πλατό του γνωστού και μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης, βρέθηκαν οι τρεις παλιοί παρουσιαστές του Γιώργος Πολυχρονίου, Παύλος Χαϊκάλης και Γιάννης Κουτράκης για να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» εδώ και 30 χρόνια.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε με τρακ τους τρεις παλιότερους παρουσιαστές του «Τροχού» με τον Γιώργο Πολυχρονίου να λέει την επική ατάκα «Εκατομύυυυρια!!!».

Τροχός της Τύχης παρουσιαστές

Δείτε τον Γιάννη Κουτράκη να παρουσιάζει μαζί με την Νίκη Κάρτσωνα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share