Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανησυχία με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου

Τι έχει συμβεί;

24 Μαΐου 2022 19:12
Ανησυχία με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για δεύτερη συνεχομένη μέρα, απουσίαζε από την εκπομπή Super Κατερίνα, λόγω ενός θέματος υγείας.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιος είναι ο φύλακας-άγγελος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε χθες η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου, ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και γι' αυτό απουσίαζε από την εκπομπή. Ωστόσο, η αδιαθεσία αυτή τον κράτησε για δεύτερη μέρα μακριά από την εκπομπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά και από τα μηνύματα που έλαβε από τηλεθεατές, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στον παρουσιαστή.

Τα λόγια της Κατερίνας

"Ρωτάτε για τον Αντρέας μας. Σας είπα ότι είναι λίγο αδιάθετος. Όταν νιώσει καλύτερα θα είναι κοντά μας. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Όλα καλά. Θα σας ενημερώνουμε. Καλημέρα Αντρέα μου, αν μας βλέπεις σε αγαπάμε και μας λείπεις" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Survivor 5: «Βόμβα» Ανδρέα Μικρούτσικου - «Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή - Το βασίλειο του στημένου!»

Survivor 5: Τον Τζέιμς Καφετζή συνάντησαν οι κάμερες σε κοσμικό event και ρωτήθηκε για τις παραβάσεις που είδαμε πρόσφατα στο παιχνίδι επιβίωσης λέγοντας πως «όλοι έχουν τα ίδια όπλα και όποιος μπορεί κάνει κάτι παραπάνω».

Με αφορμή το θέμα, πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποκάλυψε ότι γνωρίζει από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν άμεση επικοινωνία με την παραγωγή και μάλιστα μαζί αποφασίζουν πώς θα κινηθεί η «πλοκή» των επόμενων επεισοδίων.

«Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης. Από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Όχι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω εν πλήρη γνώση του τι λέω».

«Τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή αν θα ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα. Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές και απεχθάνομαι το στημένο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share