Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η υπέροχη φωτογραφία της Μπάγιας Αντωνοπούλου που προδίδει τον τόπο καταγωγής της - Είναι από...

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από...

24 Μαΐου 2022 17:33
Η υπέροχη φωτογραφία της Μπάγιας Αντωνοπούλου που προδίδει τον τόπο καταγωγής της - Είναι από...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανέμορφη Μπάγια Αντωνοπούλου είναι παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και πρώην μοντέλο. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ρεπόρτερ στον δυναμικό του Mega, παρουσιάζει ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1 με τον Σωτήρη Ξενάκη, ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 ξεκίνησε το δικό της γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό με τίτλο Her News που αφορά τη σύγχρονη γυναίκα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος που η Μπάγια χώρισε από το σύντροφό της, Άκη Δρούγκα.

Από που όμως κατάγεται η καλλονή ταλαντούχα δημοσιογράφος;

Η Μπάγια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Ωστόσο, η καταγωγή της είναι από την Ερμιόνη Αργολίδας.

Πρόσφατα, μάλιστα βρέθηκε στον τόπο της και ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία όμορφη φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε από την Ερμιόνη

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κάρφωσε» τον Γιώργο Παπαδάκη - «Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες»

πριν μερικά χρόνια η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Την απόφασή της να μην γυρίσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ακόμα και αν της γινόταν πρόταση, αποκάλυψε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου Παπαδάκης

Η γνωστή δημοσιογράφος που τώρα είναι στον Mega, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πρώτες μέρες της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα"».

Όσο για το αν θα επέστρεφε ποτέ εκεί, είπε: «Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους. Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε».

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Παπαδάκης: Με τι ασχολείται ο μικρός του γιος, Ιάσονας

Δεν ακολουθήσε τα βήματα του πατέρα του Γιώργου Παπαδάκη, ο 23χρονος γιος του που προτίμησε τη μουσική από τη δημοσιογραφία.

Ο Ιάσονας, ένας από τους τρεις γιους του γνωστού δημοσιογράφου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική και να μην ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του και να γίνει δημοσιογράφος.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής, όλα ξεκίνησαν όταν σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν ένα βράδυ αποφάσισε να πάρει την κιθάρα του και να παίξει μουσική σε ένα μπαρ.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική.»

Ενώ όλη η οικογένειά του ασχολείται με την δημοσιογραφίας, ο 23χρονος ταλαντούχος νεαρός αποφάσισε να χαράξει την δική του πορεία στον χώρο της μουσικής.

«Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του».

Αναφορικά με το πρώτο του τραγούδι το οποίο το έγραψε σε ηλικία 16 ετών, ο Ιάσονας αποκάλυψε πως πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η τότε κοπέλα του.

Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος. Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα “Γιώργος Παπαδάκης” είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου.»

Στην ερώτηση αν παρακολουθεί τον πατέρα του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο ίδιος απάντησε χαριτολογώντας:

«Είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης.»

Τέλος αναφέρθηκε σύμφωνα με το newsbreak.gr στην συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα λέγοντας πως «Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα live στην Ελλάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share