Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπάραξε η Μαρία Μπεκατώρου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν...»

Ο θάνατος-σοκ που την «γονάτισε»

24 Μαΐου 2022 15:25
Σπάραξε η Μαρία Μπεκατώρου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου πριν μερικά χρόνια είχε συγκλονιστικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, αλλά και τη συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς» μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα. Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου έγινε στο Down Town. "Το παιδί δεν...": Καταπιεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου!

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δυο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει έξι μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ», ανέφερε η Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου

Όπως είπε η ίδια, ο μπαμπάς της ήταν ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτό και το χειρότερο είπε πως ήταν ότι δεν θα μπορούσε να πει ξανά τη λέξη «μπαμπάς».

«Είναι ωραίο αυτό που ζω...» - Αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε τη δική της αποκάλυψη, αναφορικά με τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή, τονίζοντας πως αυτό που ζει είναι όμορφο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει δικαίως κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και έκανε για ακόμη μια φορά εντύπωση με τα λόγια της, ενώ πρόσφατα λύγισε μιλώντας για το θέμα της μητρότητας.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να την εκθειάζει και την ίδια να ανταποδίδει. Αμφότεροι επεσήμαναν το πόσο καλή σχέση έχουν και το πόσο καλά περνούν μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share