Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Τα «ξέρασε» όλα η Αθηνά Οικονομάκου: «Αρκετοί άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να...»

Τι αποκάλυψε;

24 Μαΐου 2022 14:46
Τα «ξέρασε» όλα η Αθηνά Οικονομάκου: «Αρκετοί άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε παραχωρήσει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη πριν χρόνια στο περιοδικό Down Town Κύπρου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση, αλλά και τις επιλογές που έκανε στους κατά καιρούς συντρόφους της.

Δείτε επίσης: Πριν από τον Φίλιππο Μιχόπουλο: Οι 3 άνδρες που είχαν ερωτική σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου για την ψυχανάλυση:

«Η αφορμή για να απευθυνθώ σε έναν ειδικό ήταν οι κρίσεις πανικού που πάθαινα πέρσι, κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα σπάσει, ίδρωνα, πίστευα ότι δεν θα αντέξω να βγάλω όλη την παράσταση και ότι, από λεπτό σε λεπτό, θα καταρρεύσω….Δεν ανοιγόμουν, παρά σε ελάχιστα άτομα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή όλα αυτά τα συναισθήματα να σκάσουν σαν βόμβα! Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι, αντί να λύσουμε τα προβλήματά μας, τα βάζουμε κάτω από το χαλί, μέχρι που τελικά αυτά έρχονται και μας χτυπούν την πόρτα και μας λένε «εδώ είμαστε».

Οικονομάκου Αθηνά

Όσο για το αν πιστεύει ότι έχει κάνει λάθος επιλογές συντρόφων… η ίδια απαντά:

«Όχι. Ήμουν με άντρες που μπορούσα να αντέξω εκείνη την περίοδο και που μου ταίριαζαν. Πάντα, ελκύουμε τους ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνυπάρξουμε, σε κάθε φάση της ζωής μας. Αυτό που ίσως έχει αλλάξει πια είναι ότι έχω περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι τις έχουν κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου λέγοντας:

«Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι αρκετοί άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου, μου ζήτησαν να τους παντρευτώ. Μάλλον τους ενέπνεα ότι είμαι κορίτσι για σπίτι που μπορούν να βασιστούν πάνω μου, για να κάνουν μία ωραία οικογένεια. Ωστόσο, καμία σχέση μου δεν έφτασε κοντά στο γάμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share