Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναταραχή για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω περάσει περίοδο ερωτικής αποχής - Διήρκεσε...»

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

24 Μαΐου 2022 14:30
Αναταραχή για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω περάσει περίοδο ερωτικής αποχής - Διήρκεσε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως αποκαλυπτική -και αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως συνήθως- ήταν η Μαρία Μπακοδήμου πριν χρόνια σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την κατάθλιψη που πέρασε, την παρατεταμένη ερωτική αποχή της και την απιστία.

Δείτε επίσης: "Γύρισε σπίτι μαζί με την..." - Η αποκάλυψη βόμβα της Μαρίας Μπακοδήμου για το "κέρατο" που έχει φάει

«Είχαν περάσει δύο χρόνια από τον θάνατο του μπαμπά μου, αλλά καμιά φορά δεν αφήνεις τον πόνο να εκδηλώνεται. Γενικά ήμουν πολύ πιεσμένη. Όταν ήμουν μόνη μου, ξυπνούσα κι έκλαιγα. Ανησύχησα, γιατί είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Μίλησα με μία ψυχολόγο. Της είπα 'φοβάμαι ότι έχω κατάθλιψη' και μου απάντησε 'Μάλλον έχεις'. Έτσι μου έδωσε μια ελαφριά θεραπεία με αντικαταθλιπτικά. Αυτό κράτησε 2-3 μήνες. Ξεκίνησα τη θεραπεία. Τα κουτιά ήταν μηνιαία. Στο τρίτο αισθανόμουν ήδη καλύτερα, μίλησα με την ψυχολόγο και της ανέφερα ότι δεν θα τα συνεχίσω. Αρχικά τα αραίωσα, είδα ότι είμαι μια χαρά και τελείωσε αυτό το κεφάλαιο». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Εγώ Weekly η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Μαρία Μπακοδήμου

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε ότι έχει ρίξει και έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της. Καθώς επίσης ότι την έχει απατήσει και την έχουν απατήσει. «Όταν σε απατούν το νιώθεις. Εγώ τουλάχιστον το αισθανόμουν. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εγώ έχω πολύ δυνατό ένστικτο, και επιβεβαιώθηκα αφότου χώρισα. Δεν έμαθα ότι με απατά μέσα στη σχέση, απλά η αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν πολύ έντονη και σιγά σιγά μην αντέχοντας τη σχέση, χώρισα. Τότε κατάλαβα ότι με είχε απατήσει».

Αν και το πιο «πικάντικο» σημείο της συνέντευξης, αυτό που θα αναπαράγουν τα περισσότερα σάιτ, είναι τα περί παρατεταμένης ερωτικής αποχής της «Έχω περάσει από περίοδο ερωτικής αποχής. Διήρκεσε 1,5 χρόνο. Το βίωσα έπειτα από κάποια δύσκολη σχέση, που βασανίστηκα πολύ. Δεν είχα διάθεση ούτε να φλερτάρω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share