Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τη Βάσω Λασκαράκη: Έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς της με τον Λευτέρη Σουλτάτο - Πώς γνωρίστηκαν

Αποκάλυψη για τη σχέση τους!

24 Μαΐου 2022 14:13
Σούσουρο με τη Βάσω Λασκαράκη: Έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς της με τον Λευτέρη Σουλτάτο - Πώς γνωρίστηκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός και ο σεφ είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν, αφού οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media είναι συχνές, ενώ σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονται απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι.

Δείτε επίσης: «Δεν ήταν εύκολο...» - Η απόφαση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την επιμέλεια του παιδιού

Μιλώντας παλιότερα στην τηλεοπτική εκπομπή Dot, η Βάσω Λασκαράκη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ μάλιστα μίλησε και για τον γάμο τους, καθώς όπως ανέφερε η ηθοποιός δεν ήταν ποτέ λάτρης αυτής της ιδέας.

"Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη πριν από αρκετά χρόνια, σε ένα τραπέζι κοινών φίλων. Παλιά και εκείνος ήταν παντρεμένος και εγώ ήμουν παντρεμένη. Μας έκανε ένα τραπέζι μια παρέα μεγάλη στο ξενοδοχείο που δούλευε ο Λεύτερης και έκτοτε δεν ξανασυναντηθήκαμε. Μετά από ενάμιση χρόνο τυχαία βρεθήκαμε πάλι στην Αθήνα. Με τους κοινούς φίλους θα βγαίναμε έξω και μου είπαν πως θα ήταν και ο Λευτέρης. Έγινε τυχαία", ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη, ενώ ο αγαπημένος της, Λευτέρης Σουλτάτος, μιλώντας στο DownTown Κύπρου παλιότερα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, "Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω - νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη".

Όσο για τον γάμο, η Βάσω Λασκαράκη είχε δηλώσει στο Dot, "Εγώ πριν δεν ήμουν ποτέ υπέρ του παντρεύομαι, βάζω νυφικά. Εκείνος μου το δημιούργησε σαν αίσθημα. Μου το έδειξε τόσο έντονα, ότι αυτό πρέπει να γίνει. Ήταν κάτι που μου το καλλιέργησε. Πίστευα ότι δεν το χρειαζόμουν. Αλλά και ότι το αρνούμουν, κάτι σήμαινε. Οπότε θέλησα να το κάνω, καθίσαμε και το συζητήσαμε και ήθελα να το φτιάξω όλο αυτό για μένα και για τον άντρα μου, για να περάσουμε καλά με τους δικούς μας ανθρώπους. Είναι κάτι που το χτίζεις όλο αυτό".

"Ήταν μαγικό το πώς έγινε. Ήμασταν εκεί μόνο οι γονείς μας, τα αδέλφια μου κι οι κουμπάροι μας. Είχε αυτό που δεν μπορείς να το νιώσεις σε έναν γάμο: συνήθως πας και γίνεται γλέντι – σ’ εμάς ήταν πολύ μυσταγωγικό. Πολύ συγκινητικό", δήλωσε ο Σεφ, Λευτέρης Σουλτάτος, μιλώντας στο DownTown Κύπρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share