Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Βίκυ Καγιά: «Άδειασε» τη μητέρα της - «Ένιωθα πως είχε μεγαλύτερη αδυναμία στον...»

«Μόνο για αυτό της κάκιωνα στην εφηβεία»

24 Μαΐου 2022 13:44
Βίκυ Καγιά: «Άδειασε» τη μητέρα της - «Ένιωθα πως είχε μεγαλύτερη αδυναμία στον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Bίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε μαζί με τη μαμά της, Αλεξάνδρα πριν έναν χρόνο σε μια τρυφερή συζήτηση μητέρας κόρης με την Κάλλια Καστάνη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

«Τη Βίκυ τη γέννησα πολύ μικρή, πριν κλείσω τα 18. Μεγαλώσαμε μαζί. Εγώ δούλευα κιόλας από νωρίς –στην αρχή σε μια εταιρεία που είχε ο μπαμπάς της, μετά σε άλλες εταιρείες, στα λογιστικά– μέχρι και πριν από πέντε-έξι χρόνια. Όπως όλες οι μητέρες, προσπαθούσα να συνδυάσω δουλειά και οικογένεια» λέει η Αλεξάνδρα Καγιά δικαιολογώντας την ομοιότητά τους αλλά και το πόσο νέα είναι και η ίδια.

Δείτε επίσης: Ούτε ηθοποιός, ούτε μοντέλο: Αυτό είναι το επάγγελμα που σκόπευε να ακολουθήσει η Βίκυ Καγιά

Η μαμά Καγιά περιγράφει την κόρη της ως εύκολο παιδί. «Ήταν συγκροτημένη, τυπική, υπεύθυνη, άριστη σε όλα, μαθήτρια του 19. Πολύ μελετηρή, με καλές επιδόσεις και στα σπορ. Αλλά κι ένα παιδί που όλη την ώρα γελούσε, που δεν παραπονιόταν ποτέ, που ξυπνούσε και κοιμόταν με γέλιο – σε αντίθεση με τον αδελφό της, που ήταν πιο δύσκολος».

 Βίκυ Καγιά μητέρα

Το κοινό τους χαρακτηριστικό

«Νομίζω πως έχουμε και οι δύο έντονα το στοιχείο της ηθικής. Και της υπερηφάνειας – το τελευταίο ειδικά το είχα πάντα σε βαθμό υπερβολής. Ήμουν περήφανος άνθρωπος. Πρόσεχα πάρα πολύ, ήμουν πάντα «τύπος και υπογραμμός», άψογη στις υποχρεώσεις μου. Δεν ήθελα ποτέ να πει κανείς για μένα το παραμικρό (…) Ίσως να μη χρειαζόταν ούτε όλη αυτή η περηφάνια ούτε όλο αυτό το άγχος. Αν γυρνούσα πίσω, είναι το μόνο που θα άλλαζα» λέει η Βίκυ.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το διαζύγιο των γονιών μου. Ίσα ίσα που κι εγώ και ο αδελφός μου είχαμε ανακουφιστεί όταν χώρισαν οι γονείς μας, γιατί δεν ταίριαζαν. Το μόνο που με ενοχλούσε είναι ότι ένιωθα πως η μαμά μου είχε μεγαλύτερη αδυναμία στον αδελφό μου. Μόνο για αυτό της κάκιωνα στην εφηβεία μου. Μετά μου πέρασε» συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share