Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δε δίστασε να το πει ο Γιάννης Μπέζος: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει σε...» (Video)

Τι αποκάλυψε;

24 Μαΐου 2022 13:23
Δε δίστασε να το πει ο Γιάννης Μπέζος: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει σε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι αυθεντικός, ειλικρινής, τόσο που πολλές φορές παρεξηγείται. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας κύριος με “Κ” κεφαλαίο του θεάτρου που αγαπά τη ζωή. Όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο ανοιχτοχέρη, γλεντζέ, που του αρέσει να κερνά, να γλεντά με τους φίλους του και να ταξιδεύει με τη γυναίκα του Ναταλία Τσαλίκη.

Ένας γλυκός άνθρωπος που κάθε φορά που τον συναντώ οι κουβέντες μας κρατούν ώρες. Πιάνει τον σφυγμό της ζωής, του αρέσει να κινείται με το Μετρό, να πίνει τον καφέ του στο κέντρο της Αθήνας και απεχθάνεται τους ψευτοκουλτουριάρηδες αποστειρωμένους ανθρώπους της Τέχνης που ζουν στο σκοτάδι της κουίντας...

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Χώρισε ο Γιάννης Μπέζος για τα μάτια άλλης γυναίκας

Γιάννης Μπέζος χρήματα

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τους Απαράδεκτους, ενώ εξομολογήθηκε πού “έριξε” όλα του τα χρήματα.

«Οι Απαράδεκτοι είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης. Το καλό που έκανε η σειρά, πέρα από τους ρόλους και τις καριέρες μας που γίναμε πολύ γνωστοί, είναι ότι ήταν τολμηρό.

Ο λόγος, η θεματολογία, ο ρόλος μου, ο ρόλος του Σπύρου. Δηλαδή, αυτά που μεταξύ μας τα λέγαμε, αλλά δεν τα λέγαμε δημόσια.

Η Δήμητρα έκανε αυτό. Αυτό που όλοι λέγαμε στην παρέα, τόλμησε και το έβγαλε δημόσια», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει στις παραγωγές, στα ταξίδια και στα κεράσματα. Κερνάω γενικά, θα μπορούσα να έχω φτιάξει ένα σπίτι με τα κεράσματα».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share