Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φινετσάτη η Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Το αποκάλυψε η ίδια!

24 Μαΐου 2022 13:06
Φινετσάτη η Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φινέτσα, φυσική ομορφιά και απαράμιλλο στιλ: Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο νου όταν σκέφτεται κανείς την Κάτια Ζυγούλη. Το άρωμα που φορά τους τελευταίους μήνες δεν θα μπορούσε παρά να συνάδει με το κομψό στιλ της.

Δείτε επίσης: H Κάτια Ζυγούλη σε μια σπάνια φωτογραφία του 1997 - Κρύος «ιδρώτας» για τον Σάκη Ρουβά

Το αγαπημένο άρωμα της Κάτιας Ζυγούλη

Η go-to επιλογή δεν δεν είναι άλλη από το Si Eau de Parfum Intense του οίκου Giorgio Armani, ένα άρωμα, το οποίο -μεταξύ άλλων- λατρεύει και η Cate Blanchett.

Η υπογραφή αυτού του θηλυκού αρώματος είναι το νέκταρ φραγκοστάφυλλου, με αυτή τη γοητευτική νότα να εξάγεται από την καρδιά του φρούτου. Το τριαντάφυλλο isparta, του οποίου η συγκομιδή γίνεται στην Isparta μία πόλη της Τουρκίας γνωστή και ως "η πόλη των τριαντάφυλλων", αναμιγνύεται με τη βελούδινη νταβάνα, ενώ τέλος, η βάση από πατσουλί και ρητίνη ολοκληρώνουν το εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα έντονα αισθησιακό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Κανένας Σάκης Ρουβάς: Αυτοί ήταν οι έρωτες της Κάτιας Ζυγούλη πριν από τον τραγουδιστή

Αν θέλεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, εφάρμοσε πρώτα ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν, ιδανικά petrolatum-based, πριν αρωματίσεις στα σημεία των σφυγμών aka τους καρπούς, τους αγκώνες, το λαιμό και πίσω από τα γόνατα. Προσοχή! Μην τρίψεις τους καρπούς σου μεταξύ τους, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αλλοιώσεις το άρωμα και να μειώσεις τη διάρκειά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share