Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νοράι Σαπουτζιάν: O άντρας που χώρισε την Άντζελα Δημητρίου και της ζητούσε 504.000 ευρώ (photos)

Έτρεχαν στα δικαστήρια

24 Μαΐου 2022 12:35
Νοράι Σαπουτζιάν: O άντρας που χώρισε την Άντζελα Δημητρίου και της ζητούσε 504.000 ευρώ (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε από πολλές... θυελλώδεις σχέσεις στη ζωή της και σε μία από αυτές, μάλιστα, κόντεψε να χρεωθεί με 504.000 ευρώ, το οποίο ζητούσε ο σύντροφός της, μετά τον επεισοδιακό τους χωρισμό.

Ο λόγος γίνεται για τον κοσμηματοπώλη Νοράι Σαπουτζιάν, ο οποίος επεδίωξε δικαστική διαμάχη με την τραγουδίστρια, που πάντως τελείωσε με έναν τρόπο λιγότερο αναμενόμενο.

Νοράι Σαπουτζιάν Άντζελα Δημητρίου

Ο επεισοδιακός χωρισμός και τα... 85 ευρώ

Μία αγωγή που είχε καταθέσει το 2004 η Άντζελα Δημητρίου, που έχασε τα χρήματά της με άλλον τρόπο, εναντίον του πρώην συντρόφου της, Νοράι Σαπουτζιάν, και στην οποία αναφερόταν πως «πειθόμενη από τις διαβεβαιώσεις του περί άμεσης κάλυψης και φερεγγυότητάς του, εξέδωσε και παρέδωσε σε αυτόν σειρά επιταγών συνολικού ποσού 504.400 ευρώ», επρόκειτο να φέρει τη γνωστή τραγουδίστρια στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στο Ι' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όμως τελικά, ο ίδιος ο Νοράι Σαπουτζιάν, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ζητώντας την ανάκληση της μήνυσης που είχε καταθέσει εναντίον της Άντζελας. Πληρώνοντας το ποσό των 85 ευρώ (έξοδα ανάκλησης), ο πρώην σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου έδωσε τέλος στη δικαστική τους διαμάχη, η οποία είχε διαρκέσει πέντε χρόνια.

Σάλος με την Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Η Άντζελα Δημητρίου πριν μερικά χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Down Town» όπου, μεταξύ άλλων, είχε προβεί σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Ότι έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας την οποία δεν γνώριζε κανείς.

«Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά» είπε μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τον αδελφό της, για τα «χτυπήματα» που έχει δεχτεί αλλά και συνεχίζει να δέχεται.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Το πολυτελές σπίτι που έχασε για 10.000 ευρώ, το έδωσε στην κόρη της και μετά βγήκε στο σφυρί

Άντζελα Δημητρίου

«Η Παναγία εμφανίστηκε και με έσωσε από την αυτοκτονία»

Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε.

Και τι σας είπε;

Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει «δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share