Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας κοντινού του προσώπου

24 Μαΐου 2022 12:07
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Μπισμπίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με ένα δυσάρεστο γεγονός να του «κόβει» εν μέρει την χαρά, ανησυχώντας για την υγεία ενός πολύ καλού του φίλου.

Οι στιγμές αγωνίας άρχισαν για τον ηθοποιό εξαιτίας του τραυματισμού του Ντόκεν, εμβληματικού οπαδού του Παναθηναϊκού, που τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο φυσικά δεν έλειπε ο Μπισμπίκης, ως γνωστός φίλος των «πρασίνων» και άλλοτε μέλος της Θύρας 13.

Ο τραυματισμός του Ντόκεν και η εξέλιξη της υγείας του

Ο επί σειρά ετών οργανωτής της Θύρας 13 δεν θα μπορούσε να λείπει από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού τραυματίστηκε στο χέρι και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντόκεν πήγε να πιάσει ένα βαρελότο, το οποίο μάλλον μπέρδεψε με καπνογόνο, με αποτέλεσμα αυτό να «σκάσει» σχεδόν στα χέρια του!

Η εμβληματική φυσιογνωμία των οπαδών του Παναθηναϊκού έπεσε στο έδαφος και έδειχνε να πονάει αρκετά, ενώ μάλιστα αποχώρησε εσπευσμένα για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η έκρηξη της κροτίδας στέρησε κάποια από τα δάχτυλα του κατά κόσμον Γιάννη Βασταρδή, ο οποίος έκλαιγε όχι από τον πόνο, αλλά επειδή δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο, στο σήκωμα της κούπας. Ο ίδιος, πάντως, έχει βγει πια από το νοσοκομείο, με την ενημέρωση να πραγματοποιείται για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nesball (@ballnesball)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share