Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν είμαστε στο σπίτι καθημερινά...» - Στην φόρα το μυστικό του γάμου Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη

Η... επεισοδιακή γνωριμία και η καθημερινότητά τους

24 Μαΐου 2022 11:16
«Όταν είμαστε στο σπίτι καθημερινά...» - Στην φόρα το μυστικό του γάμου Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι παντρεμένοι από το 2017 και φροντίζουν να αποφεύγουν την υπερβολική έκθεση, με τους δύο ωστόσο να έχουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, προτού προχωρήσουν στο γάμο τους.

Η παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Προσωπικά» και είχε προβεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της εκπομπής, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε εμφανιστεί σε βίντεο, δηλώνοντας τα εξής για την αναπάντεχη γνωριμία τους: «Η πρώτη γνωριμία μας ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Έτσι ζουν την καθημερινότητά τους

Επιπλέον, σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στις ισορροπίες που έχουν καταφέρει να διατηρούν ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους, λέγοντας: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

«Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν», είχε προσθέσει η Σία Κοσιώνη, με το ζευγάρι να εμφανίζεται και στον τελικό του Κυπέλλου.

Όσο για το ποιος είναι αυτός που υποχωρεί στις διαφωνίες τους, η Σία Κοσιώνη δήλωσε: «Στο σπίτι γίνονται σκληρά ντιμπέιτ. Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις, και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς».

«Προφανώς εγώ κάνω πίσω στις διαφωνίες μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα συμφωνήσω, προτιμώ να το κάνω εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τη Σία, ο κόσμος βλέπει μια σοβαρή, συγκροτημένη, σιδερένια δημοσιογράφο. Η Σία ως μάνα είναι κάτι συγκλονιστικό… κάθε δευτερόλεπτο δίνει κάτι στον γιο μας. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί, το θαυμάζω και είμαι απίστευτα ευγνώμων», είχε πει από τη δική του πλευρά ο Κώστας Μπακογιάννης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share