Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Όλα στη φόρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Μου αρέσει να με διεκδικεί ο άντρας...»

«Οι άντρες-κυνηγοί σπανίζουν και οι γυναίκες-θηράματα επίσης!»

24 Μαΐου 2022 10:03
Όλα στη φόρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Μου αρέσει να με διεκδικεί ο άντρας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από αρκετό ψάξιμο κάνουμε αναδρομή σε μια συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια πριν 13 χρόνια, όπου μιλούσε για τον έρωτα, τους άντρες και εν γένει τις σχέσεις.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε μόλις χωρίσει από τον Αντώνη Ρέμο και παραχωρούσε συνέντευξη στον Βασίλη Μπουζιώτη για το «Έθνος».

Ζέτα Μακρυπούλια άντρας

Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή της το 2009

Από τις ατάκες που «πρωταγωνιστούν» σήμερα είναι αυτή που λένε οι γυναίκες -«δεν υπάρχουν άντρες»- κι αυτή που ανταπαντούν οι άντρες – «οι γυναίκες έγιναν πολύ αντράκια».

Και οι δύο έχουν αλήθεια και οι δύο έχουν υπερβολή. Εχει μπερδευτεί το «τοπίο». Οι άντρες-κυνηγοί σπανίζουν και οι γυναίκες-θηράματα επίσης! Το θέμα της ισότητας των δύο φύλων μπέρδεψε το σκηνικό και άντε να βγάλεις άκρη πια.

Εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν τους άντρες κυνηγούς ή προτιμάς να κάνεις εσύ το «κυνήγι»;

Προτιμώ να με κυνηγούν (γέλια). Οχι, σοβαρά, δεν μ’ αρέσει να παίζω τον ρόλο της… κυνηγού, να «την πέφτω», ποτέ δεν το έχω κάνει. Μου αρέσει να με διεκδικεί ο άντρας, να με κυνηγάει!

Δεν πιστεύω ότι ποτέ δεν έχεις κυνηγήσει εσύ έναν άντρα!

Πίστεψέ με! Εχω φτιάξει τις συνθήκες για να μπει στο τριπ να με κυνηγήσει, χωρίς να έχω κάνει εγώ το βήμα του κυνηγού.

Σε φοβίζει το όλο «σκηνικό» του γάμου, αν θα πετύχει ή όχι;

Με όλα αυτά που βλέπω γύρω γύρω προβληματίζομαι, αλλά όχι, δεν φοβάμαι! Ξέρω ότι όταν δουλέψεις με προσοχή σε κάτι, με αγάπη και μεράκι, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου! Μου αρέσουν τα στοιχήματα – και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Οταν βγήκα στον χώρο έπεσαν να με φάνε, μα αντί να παραδώσω τα όπλα και να απογοητευτώ δούλεψα – και δουλεύω- σκληρά για να πείσω ότι ανήκω στον χώρο. Το ίδιο κάνω και στις σχέσεις – παλεύω γι αυτές, μέχρις εκεί που πάει, έτσι; Κάνεις ό,τι μπορείς, βάζεις τα δυνατά σου και ελπίζεις να κερδίσεις το στοίχημα. Δεν κερδίζεις πάντα! Σ έναν γάμο όμως ναι, θέλεις να το κερδίσεις, μια και θα ρθουν παιδιά. Εκεί πιστεύω ότι βάζεις όλα σου τα δυνατά. Γιατί ακούγεται υπέροχο το «θα είμαστε μαζί για μια ζωή!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share