Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιδιοκτήτρια θρυλικού μπαρ και με «καυτή» παρουσία στην τηλεόραση ως ηθοποιός: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Το πέρασμα από το MasterChef και από κορυφαία σειρά του Mega

24 Μαΐου 2022 09:25
Ιδιοκτήτρια θρυλικού μπαρ και με «καυτή» παρουσία στην τηλεόραση ως ηθοποιός: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς δεν πέρασε πολύς καιρός από τον χωρισμό με την Κατερίνα Παναγοπούλου, σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή, και φαίνεται να έχει βρει αλλού νέα αγκαλιά.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν χθες (23/5), με τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ΑΕΚ, με δουλειά πλέον ως αναλυτής των αγώνων στην Nova, να εμφανίζεται με γοητευτική ξανθιά στο πλευρό του, ανταλλάσσοντας φιλιά και χάδια, δείχνοντας πως έχουν προχωρήσει στη σχέση τους.

Η γυναίκα αυτή αποδεικνύεται πως είναι αρκετά γνώριμη σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση, καθώς έχει περάσει από αυτήν κι έχει προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την Φανή Σπυριδάκη, η οποία μας έχει εντυπωσιάσει όσες φορές έχει εμφανιστεί μπροστά στον φακό.

Οι παλιότερες εμφανίσεις που είχαν εντυπωσιάσει

Η ίδια είχε εμφανιστεί πριν από τέσσερα χρόνια στο MasterChef και είχε «μαγέψει» τους κριτές και τους παίκτες με την εμφάνισή της, όπως και με τις περιγραφές για τα πιάτα της. Η παρουσία της στο διαγωνισμό μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού είναι συνιδιοκτήτρια ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, το θρυλικό πια Noel, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό όσων διαμένουν στην πρωτεύουσα.

Η Σπυριδάκη, όμως, είχε εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση πριν από αρκετά χρόνια ως ηθοποιός. Μια από τις εμφανίσεις της είχε γίνει και στην γνωστή σειρά του Mega Singles όπου έπαιξε τον ρόλο της Λουίζας της ιδιοκτήτριας ενός φροντιστηρίου και έρωτα του Αρθούρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share