Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν το είχε καταλάβει κανείς: Το πρώτο «σημάδι» του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου χρόνια πριν το ανακοινώσουν

Κι όμως ήταν η αρχή του τέλους...

24 Μαΐου 2022 08:28
Δεν το είχε καταλάβει κανείς: Το πρώτο «σημάδι» του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου χρόνια πριν το ανακοινώσουν
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα μείνουν για πάντα στην ιστορία της showbiz ως ένα από τα ζευγάρια που τη συντάραξαν με τον χωρισμό τους, αφού κανείς δεν ήθελε να πιστέψει, ότι σε αυτό τον έρωτα θα έμπαινε ένα τέλος.

Κανείς, στην πραγματικότητα, δεν μπορούσε να περιμένει κάτι τέτοιο για αυτή την αγάπη, που ξεκίνησε, όταν ήταν ακόμη μαζί στον ΑΝΤ1 και τον «Πρωινό Καφέ». Μέσα από τη συνεργασία τους, άλλωστε, αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα συναισθήματα και δημιουργήθηκε ο έρωτας, ο οποίος προβλήθηκε όσο ελάχιστοι.

Η αγάπη τους μεγάλωσε και άρχισαν να χορεύουν τον χορό του Ησαΐα. Ο γάμος τους στην Κηφισιά πριν από εννέα χρόνια ήταν το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς. Η Ελένη Μενεγάκη έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της. Η φίλη της Ελένης Νατάσα Θεοδωρίδου και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού.

Εναν χρόνο αργότερα, το 2002, ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ο Αγγελος-Ιωάννης, ενώ το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Λάουρα. Στις 28 Ιανουαρίου του 2008 το ζευγάρι απέκτησε και τρίτο παιδί, τη Βαλέρια. Ήταν τόσο δεμένοι κι ευτυχισμένοι που και στον επαγγελματικό τομέα ακολούθησαν τα ίδια βήματα.

Το πρώτο «σημάδι» του διαζυγίου και η προσοχή στη σύνταξη της ανακοίνωσης

Οταν ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ANT1 και πήγε στον ALPHA, εκείνη τον ακολούθησε και ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας. Τη μοναδική φορά που χώρισαν επαγγελματικά ήταν όταν ο Λάτσιος επέστρεψε στο Μαρούσι. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι θα τον ακολουθούσε και η Ελένη. Όμως διαψεύστηκαν.

Αυτό ήταν ίσως και το πρώτο «βήμα» προς το διαζύγιο, χωρίς να το καταλάβει κανείς. Μετά από τόσους αντίστοιχους χωρισμούς, που πρώτα ήταν τηλεοπτικοί και ύστερα οριστικοί, ίσως να ήταν και το πρώτο «σημάδι», που κανείς δεν είχε καταλάβει, κι αυτό επειδή το 2005 είχαν μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι στα Μελίσσια, αν και αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Από το καλοκαίρι του 2009 άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Το ζευγάρι είχε εκμυστηρευθεί σε δικούς τους ανθρώπους πως θα γνωστοποιήσουν οι ίδιοι το διαζύγιό τους μόλις είναι έτοιμοι. Και αφού ο χωρισμός τους δεν μπορούσε πια να μείνει κρυφός, μπροστά στον κίνδυνο να αρχίσουν τα κουτσομπολιά, κάτι που δεν επιθυμούσαν, πήραν την απόφαση της δημόσιας ανακοίνωσης, με τους δύο πρόσφατα να βρίσκονται ξανά κοντά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share