Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πληγωμένος πρώην ο Στέφανο Σαρτίνι: «Η Ρούλα Κορομηλά από ένα σημείο και μετά δεν ήταν η κοπέλα...» (Video)

Τι είπε για την γνωστή παρουσιάστρια;

24 Μαΐου 2022 08:14
Πληγωμένος πρώην ο Στέφανο Σαρτίνι: «Η Ρούλα Κορομηλά από ένα σημείο και μετά δεν ήταν η κοπέλα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανο Σαρτίνι έζησε πριν αρκετά χρόνια έναν παθιασμένο έρωτα με την Ρούλα Κορομηλά, χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως πολλοί τον θυμούνται ακόμα.

Πριν δύο χρόνια και με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, ο Στέφανο Σαρτίνι είχε συνομιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώην αγαπημένη του, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας του έκανε ερωτήσεις.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ρώτησε ευθέως τον σκηνοθέτη ποια θεωρεί καλύτερη παρουσιάστρια: την Ελένη Μενεγάκη ή την Ρούλα Κορομηλά. Εκείνος, όμως, θέλησε να υπεκφύγει την ερώτηση. Ο Γιώργος Λιάγκας, βέβαια, επέμεινε και του άλλαξε την ερώτηση, βάζοντάς τον να πει ένα καλό και ένα κακό για κάθε παρουσιάστρια.

«Η Ρούλα από ένα σημείο και μετά δεν ήταν η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Η Ελένη έλεγα ότι χρειαζόταν να κάνει ένα άλλο βήμα. Ένα βραδινό. Ήθελα να δώσει κάτι άλλο», είπε με ειλικρίνεια.

Ακόμη, ανέφερε ότι πλέον δεν μιλάει με την Ρούλα Κορομηλά, ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε τον λόγο, ο Στέφανο Σαρτίνι τού είπε: «Είσαι πολύ κουτσομπόλης»

Δείτε όσα ανέφερε:

Τα λόγια του Γαλακτερού και η «μπηχτή» της Ρούλας

Ο πρώην καλοθοσφαιριστής ήταν εκείνος που τότε μετά το χωρισμό του από τη δημοφιλή παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, όπου και είχε μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

Η Ρούλα Κορομηλά, όμως, είχε ρίξει το «καρφί» της στο «Ενώπιος Ενωπίω», λέγοντας πως «ο Γαλακτερός ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Παντρευτήκαμε, περάσαμε κάποιες στιγμές ωραίες και θέλω να ‘ναι κι αυτός καλά. Ερωτεύτηκα στη ζωή μου, αλλά είμαι άνθρωπος που πλήττω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share