Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πριν από τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο: Η σχέση 9 ετών που είχε η Μαρία Μπεκατώρου με πασίγνωστο δημοσιογράφο

Είχαν φτάσει μια ανάσα από το γάμο...

23 Μαΐου 2022 13:20
Πριν από τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο: Η σχέση 9 ετών που είχε η Μαρία Μπεκατώρου με πασίγνωστο δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι σήμερα ευτυχισμένη στο πλευρό του Αντώνη Αλεβιζόπουλου, έχοντας καταγράψει τη δική της πορεία στην τηλεόραση παράλληλα, η οποία προέκυψε εν μέρει από σχέση της με πασίγνωστο δημοσιογράφο.

Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ενώ ήταν το αγαπημένο παιδί του Καραταζαφέρη. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε με τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1. Μάλιστα ο ίδιος ο καναλάρχης την είχε ενθαρρύνει να κάνει το εν λόγω άλμα καθώς την αγαπούσε πολύ ήταν προστατευομένη του επί χρόνια, μέσα στην οικογένειά του και παραλίγο και νύφη του.

Η σχέση που κόντεψε να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας

Η σχέση της με τον Γιάννη Καρατζαφέρη ήταν το «διαβατήριο» για την τηλεόραση. Μαζί του ήταν επί 9 χρόνια (χώρισαν το 1999) ενώ δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο η σχέση αυτή έφερε πολύ κοντά τη Μαρία με τους Γιώργο και Βένη Καρατζαφέρη η οποία ακόμη και σήμερα τους αποκαλεί δεύτερους γονείς.

Μαρία Μπεκατώρου και Γιάννης Καρατζαφέρης

Για το σύζυγό της, πλέον, η Μπεκατώρου, που συνεχίζει την πορεία επιτυχίας στην τηλεόραση, λέει: «Είχαμε έναν κοινό φίλο από την Κεφαλλονιά και τον φιλοξένησε ένα καλοκαίρι -το καλοκαίρι του ‘99- στο σπίτι του. Εγώ είμαι βέρα Κεφαλλονίτισσα. Εκεί γνωριστήκαμε. Στην αρχή ήταν “κόρτε”, φλερτ. Εγώ ήθελα λίγο τον χρόνο μου-εκείνος βέβαια με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε! Κι εμένα μου άρεσε. Πέρασαν περίπου δεκαπέντε μέρες και από τότε είμαστε αχώριστοι!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share